Anamaria Prodan a făcut ANUNŢUL-BOMBĂ după 11 ANI de CĂSNICIE cu Laurenţiu Reghecampf. Acum, totul este CLAR!

Anamaria Prodan a ținut să lămurească situaţia după ce în toate publicațiile a apărut informația că a divorțat de Laurențiu Reghecampf.

02 sept. 2019, 14:07
Anamaria Prodan a făcut ANUNŢUL-BOMBĂ după 11 ANI de CĂSNICIE cu Laurenţiu Reghecampf. Acum, totul este CLAR!

Anamaria Prodan a povestit faptul că relația cu soțul ei nu a fost niciodată afectată de bârfele care circulă în presă, ba mai muult decât atât Laurențiu Reghecampf îi face în fiecare zi câteva o surpriză.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

„Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva, nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva, nu are răutăți, nu-l interesează nimic. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluire în premieră. Ce i-a spus Dan Alexa, înainte să îl lovească în faţă VIDEO

„Ți-aduci aminte când toate ziarele scriau că am divorțat, că nu putem să anunțăm că aoleo ce avere avem și nu putem să ne-o împărțim, că de fapt fiecare are viața lui… E, uite, eu în perioada aia cred că primeam brățări peste brățări imediat ce spuneam: „mamă, ce mi-a plăcut brpățara aia”. Seara mergeam la magazin și mi-o dădea sau mi-o trimitea acasă. Noi suntem altfel, noi suntem aparte și model”, a adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri dureroase despre SARCINA PIERDUTĂ: „S-a oprit din evoluţie!”

„Întotdeauna, în familia asta, totul a fost bazat pe respect. Eu cred că și că dragostea vine în timp, dar respectul dacă nu-l ai de la început nu poți să construiești nimic. Și încrederea. Eu am o meserie în care, în fiecare zi, plec cu bărbați în toată lumea, singură, unde nu mă vede nici vântul, nici pământul, și nici paparazzii din România, nici nimeni, că eu când plec în Japonia nu știe nimeni ce fac. E vorba de respect, de educație și de cum vrei să-ți crești copilul, ce vrei tu să vadă copilul ăla și să ia de la tine bun”, a încheiat Anamaria Prodan.