Bombă pe piaţa media: Încă o vedetă de la PRO TV trece la Antena 1

A fost 14 ani "băiatul de le Meteo", însă de două săptămâni a plecat din trustul unde a devenit celebru. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a semnat un contract care îi va umple frumuşel buzunarele, cu rivalii de la Antena 1.

22 iul. 2014, 06:54
Bombă pe piaţa media: Încă o vedetă de la PRO TV trece la Antena 1

Victor Slav a fost chemat şi a negociat să prezinte o nouă emisiune care îşi va face loc în grilele staţiei din Băneasa din această toamnă.

Plecarea lui Victor Slav (34 de ani) are strânsă legătură cu demisia din trust a Monei Segall (53 de ani), unul dintre cei mai importanţi oameni care a produs pentru Pro Tv show-uri importante precum „Vocea României”, „Românii au talent”, „Dansez pentru tine”, dar şi „Vara Ispitelor”, scrie click.ro.

Bombă de ultima oră! Victor Slav, dat afară de la PRO TV

Remarcat de cea care a fost producător general până în această primăvară, Victor Slav a fost chemat la negocieri şi se pare că acestea au mers foarte bine pentru ambele părţi. „Băiatul de la Meteo” s-a ales cu un show de divertisment, nu doar cu o rubrică în care prezenta vremea, iar Mona Segall a reuşit să bifeze transferul anului, mai marii din Antenă având de ceva timp în plan să-l aducă în ograda lor pe fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Prezentatorul rubricii Meteo s-a lansat în televiziune la vârsta de 21 ani, prin participarea la emisiunea ”Vara ispitelor” de la PRO TV, iar din 2008 a început să aducă telespectatorilor date despre vreme în cadrul aceluiași post.

 


loading...
Partenerii noștri