BOMBĂ pe PIAŢA MEDIA: Liga 1 la TVR! Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre noul contract al DREPTURILOR TV

TVR a cerut CNA să devină canal generalist din canal informativ și e interesată să investească serios în următorii ani în competiții sportive. TVR e gata să achiziționeze un pachet de 200 de meciuri ale echipelor naționale de fotbal din preliminariile Euro 2020, Liga Naţiunilor şi preliminariile pentru CM 2022 din Qatar, dar vrea să dea lovitura cu Liga 1.

12 feb. 2019, 07:54
BOMBĂ pe PIAŢA MEDIA: Liga 1 la TVR! Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre noul contract al DREPTURILOR TV

Actualul contract al drepturilor TV pentru Liga 1 se apropie de sfârșit. Odată cu terminarea actualului sezon competițional se va încheia și contractul media în vigoare, cel mai lung și cel mai valoros din istoria fotbalului românesc: 170,5 milioane de euro pentru 5 ani.

Surpriză pe piaţa media. TVR, ofertă-şoc pentru 200 de meciuri de FOTBAL. Ce competiţii vrea TELEVIZIUNEA NAŢIONALĂ

Digi și Telekom, doi dintre cei mai importanți parteneri ai Intel Sky Broadcast, nu mai par de acord să scoată din buzunar aceeași sumă pentru următorii cinci ani. Salvarea ar putea veni chiar de la postul public de televiziune. Surse din piața media au dezvăluit pentru GSP că în acest moment există un interes serios al celor de la TVR pentru a transmite din noul sezon și meciuri din campionatul intern.

LPF, anunţ oficial despre drepturile TV pentru Liga 1. Câţi bani primesc cluburile şi durata înţelegerii

„Nu este pentru prima dată când cei de la TVR vor meciuri din Liga 1, dar acum interesul lor este unul mult mai serios decât în trecut. În anii trecuți au fost interesați de unele meciuri, dar mai mult de rezumate. Acum vor meciurile în sine! Au avut deja discuții cu cei care dețin în acest moment drepturile pentru Liga 1 și în perioada următoare urmează să se pună la punct toate detaliile. Ar fi vorba de un parteneriat în patru, Look, Digi, Telekom și TVR, avantajos pentru toate părțile, mai ales că suma contractului s-ar împărți între toți partenerii”, dezvăluie sursele GSP.