BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Cristiano Ronaldo s-a întors la fosta echipă şi va avea un salariu COLOSAL

Fostul jucător al lui Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi Juventus, Cristiano Ronaldo, s-a întors la echipa din Premier League, unde va juca până la finalul sezonului 2022-2023.

27 aug. 2021, 19:27
BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Cristiano Ronaldo s-a întors la fosta echipă şi va avea un salariu COLOSAL

Portughezul a fost dorit şi de rivala Manchester City, care părea favorită să obţină semnătura celui mai bun marcator din toate timpurile în Champions League, mai ales după plecarea lui Sergio Aguero şi ratarea transferului golgeterului englez Harry Kane, dar United a intrat pe fir în ultima clipă şi s-a mişcat mult mai repede.

Manchester United a anunțat vineri achiziția lui Cristiano Ronaldo, iar la câteva minute distanță, numărul mare de accesări a făcut ca site-ul oficial al clubului să se blocheze.

Suma de transfer este de 15 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga bonusuri de până la 8 milioane, în condiţiile în care Cristiano Ronaldo urmează să împlinească 37 de ani în februarie, dar salariul lusitanului urmează să fie în continuare unul impresionant, în jur de 28 de milioane de euro pe sezon.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Ana Maria Popescu după ce ministrul Sportului Eduard Novak a câștigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice Tokyo 2021