Mesajul transmis de Ana Maria Popescu după ce ministrul Sportului Eduard Novak a câștigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice Tokyo 2021

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a câştigat medalia de argint la urmărire individuală 4000 m, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2021. Novak a fost felicitat de premierul Florin Cîţu şi de colegii lui UDMR. Un mesaj a fost transmis şi de scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

27 aug. 2021, 14:33
Mesajul transmis de Ana Maria Popescu după ce ministrul Sportului Eduard Novak a câștigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice Tokyo 2021

Mesajul transmis de Ana Maria Popescu după ce ministrul Sportului Eduard Novak a câștigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice Tokyo 2021.

Citeşte şi: Eduard Novak îi prezintă scuze Anei Maria Popescu. „Pentru mine, este campioana de aur!”

„Veşti bune de la Paralympic Games Tokyo 2021
Eduard Novak aduce prima medalie pentru delegația României, argint în proba de urmărire C4 pe pistă.
Felicitări

Tot astăzi, Alex Bologa luptă pentru medalia de bronz iar Bobi Simion joacă în sferturile de finală
Încă doi sportivi vor lua startul astăzi la Tokyo, Eugen Pătru (tir cu arcul) şi Tabita Vulturar (atletism, 400 m)
Mult succes tuturor! Hai România „, a scris Ana Maria Popescu, fostă Brânză, pe Facebook, unde a postat şi o fotografie cu ministrul sportului, Eduard Novak.

Citeşte şi: Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul TS. Scene incredibile VIDEO

Eduard Novak mai are în palmares trei medalii la Jocurile Paralimpice, la ediţiile trecute ale competiţiei: aur în 2012, la Londra (ciclism – urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism – contratimp, cat. LC2) şi la Londra, în 2012 (ciclism – contratimp, cat. C4).

Şi tot la Jocurile Paralimpice Tokyo 2021 sportivul Alex Bologa a cucerit medalia de bronz la judo, categoria 60kg.

„Bronz paralimpic pentru judoka Alex Bologa! Alex a câștigat dramatic, la golden score, lupta de la 60 kg cu Sherzod Namozov, din Uzbekistan.
Aurul a revenit lui Vugar Shirinli, Azerbaijan, argintul lui Anuar Sariyev, Kazakhstan, celălalt bronz lui Recep Ciftci, Turcia.
Este a doua medalie de bronz pentru român, după cea de la Rio 2016.
Felicitări, Alex! Ție și antrenorului Tamas Gergely!”, a transmis Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.