Bomba sfârşitului de an. Un cuplu celebru din România divorţează după nouă ani de căsătorie

Un cuplu celebru din România divorţează după nouă ani de căsătorie. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de opt ani, şi nu se mai înţeleg deloc, soţia îl acuză pe bărbat că o înşeală de ceva vreme şi nu mai poate suporta.

17 nov. 2022, 18:58
Bomba sfârşitului de an. Un cuplu celebru din România divorţează după nouă ani de căsătorie

Un cuplu celebru din România divorţează după nouă ani de căsătorie. Este vorba despre Florentin Petre, unul dintre fotbaliștii simbol ai lui Dinamo din epoca recentă, şi soția sa, Margarita Peychinska, Miss Playboy Bulgaria 2002.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu a divorţat a doua oară. Anunţul a fost făcut chiar de ea: „Am ales să mergem pe drumuri separate”

Un cuplu celebru din România divorţează după nouă ani de căsătorie

Fostul manechin a aflat că antrenorul care a pregătit-o ultima dată pe Ceahlăul Piatra Neamț a călcat strâmb în timp ce era angajat în relația cu ea. Margarita Peychinska i-a dăruit fostului internațional român un băiat, care a împlinit anul acesta opt ani. Fosta Miss Bulgaria susține că antrenorul a înșelat-o cu o adolescentă, ea bănuiește că este vorba sora unui coleg al lui Patrick, fiul lui Florentin Petre din prima căsătorie.

Margarita a aflat mai demult despre această idilă şi a vrut să plece definitiv din căminul conjugal, însă, s-a gândit la copil. Nu ar fi vrut ca fiul ei să crească departe de tatăl său, iar acum regretă decizia.

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick.

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia.

Și el îmi zice: ‘Păi, ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’. Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!”, a povestit fostul top model, potrivit Cancan.ro.