Cristina Joia de la Visuri la Cheie a divorțat în direct! „Am avut nevoie de un timp”

Cristina Joia, unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi, a divorțat în mare secret. Viața ei s-a schimbat radical în ultimii doi ani.

29 oct. 2022, 09:12
Cristina Joia de la Visuri la Cheie a divorțat în direct! „Am avut nevoie de un timp”

Arhitecta Cristina Joia face parte din echipa Visuri la Cheie, iar în urmă cu doi ani a avut parte de o adevărată dramă, după ce a fost lovită într-un supermarket din București. Recent, femeia a declarat că a divorțat în secret de fostul ei soț, Bogdan.

Cristina a schimbat zeci de destine ale oamenilor care au trecut prin lucruri cumplite, alături de echipa emisiunii de la PRO TV. Nici pentru ea lucrurile nu au fost mai ușoare, după ce în 2020 a fost victima agresiunii fizice, o femeie lovind-o cu brutalitate. Arhitecta a fost dusă de urgență la spital, după ce agresoarea i-a spart nasul, lucru care a lăsat-o pe aceasta cu o cicatrice la nivelul feței.

Citește și: Cristina Joia, despre femeia care a agresat-o în plină stradă: ”Am nevoie să cred în binele din fiecare om, aşa că am aşteptat un an şi jumătate să-şi ceară scuze”

Fiind discretă din fire, aceasta nu a vorbit foarte mult despre viața personală, dar a dezvălui în cadrul lui Cătălin Măruță că este o femeie liberă, după ce cu mai bine de un an în urmă a divorțat de fostul soț.

Cei doi au împreună un băiețel, care acum are șapte ani, și părea că familia lor este perfectă, dar se pare că relația lor a ajuns la final. Invitată la podcast, Cristina Joia a mărturisit pentru prima oară, public, că nu mai este căsătorită.

„S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, in mai, anul trecut. Si am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se intampla”, a declarat arhitecta.

Cum l-a cunoscut Cristina joia pe fostul soț

Cristina și Bogdan s-au cunoscut prin intermediul unei prietene și și-au dat seama că se potrivesc. Fericirea lor a fost umbrită de vestea că arhitecta nu poate avea copii, dar au trecut împreună peste asta, și au adoptat un băiețel, pe Andrei.

„Exact când nu eram pregătită pentru asta. Nu aveam chef de ieșit, de cunoscut oameni. Și am mers totuși la această întâlnire, mai mult forțată de această amică. Și am făcut cunoștință: „Bogdan!’, zice el. Am tras mâna. Îl chema fix ca pe fostul iubit. „Ai și alt nume?’, îl întreb. „Aristide’, răspunde el. Am avut noroc, jur. Bogdan este foarte diferit de primul meu iubit, care se remarca printr-o personalitate cam bacoviană. Soțul meu are coloană vertebrală și mult umor. Asta m-a atras la el: mă făcea să râd. Nici vorbă să mă gândesc vreo clipă că ne căsătorim.Dincolo de toate astea, mi-am dat seama că el era bărbatul de care aveam nevoie pentru a trece prin toată povestea infertilității și adopției. Nu știu câți bărbați ar fi mers de mână cu mine în tot acest proces. El a făcut-o”, spunea Cristina Joia în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar nu va ajunge după gratii