BOMBĂ! Una dintre cele mai bune echipe SE RETRAGE din CAMPIONAT

Unirea Slobozia, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 3 ăn Seria I a Ligii a II-a, se va retrage din campionat, anunță radio Sport Total FM.

17 feb. 2015, 09:25
BOMBĂ! Una dintre cele mai bune echipe SE RETRAGE din CAMPIONAT

Unirea Slobozia a trimis o hârtie către Primărie în care a fost anunțat faptul că echipa lui Adrian Mihalcea nu va mai participa în competiții.

„Jucătorii au primit liber din partea conducerii. Apele s-au limpezit, echipa se va retrage din campionatul ligii secunde, urmând ca din vară să se înscrie în liga a treia, având o rețetă în totalitate localnică. Va fi formată din jucători cu vârste între 17 și 22 de ani. Echipa va continua să activeze cu toate grupele de copii și juniori în acest sezon. Bugetul a fost redus drastic, Unirea va beneficia de circa 900.000 de lei.

Această decizie de a retrage echipa a venit neașteptat, pentru că Adrian Mihalcea vorbea de transferuri, chiar au fost făcute patru mutări. Nu știu ce se va întâmpla cu jucătorii puși pe liber acum, când majoritatea echipelor și-au facut loturile. În adresa către Primărie este vorba de câteva rânduri și s-a cerut să fie susținută activitatea echipelor de juniori”, precizează Sport Total FM.