BOMBĂ! Vica Blochina a anunţat cine este bărbatul din viaţa ei!

Vica Blochina a scris un scurt text pe pagina ei de Facebook,în care face câteva precizări legate de ştirea că se mărită. Ea spune că nu este vorba despre aşa ceva şi că poza în care se vedea căpoartă un inel de logodnă a fost greşit interpretată.

RomaniaTV.net
18 aug. 2017, 06:19

„Dragii mei, am vazut in mediul online ca urmeazaa sa ma marit! A fost o surpriza si pentru mine si pentru prietenii mei, care m-au sunat sa ma intrebe de ce n-au primit invitatiile la nunta! Raspunsul a fost simplu: pentru ca NU MA MARIT! Eu sunt o persoana deschisa si, daca s-ar fi pus problema unei casatorii, as fi fost prima care ar fi anuntat pentru ca este un eveniment special si as fi vrut sa ma bucur alaturi de toti prietenii mei. Deci, repet pentru ca toata lumea sa inteleaga: nu urmeaza nici o nunta cu acel barbat despre care s-a scris! Si se mai impune o precizare – pozele care au insotit articolele respective au fost facute la munte, cind eram in compania celui mai important om din viata mea, FIUL MEU EDAN!”, a scris Vica pe Facebook.

În urmă cu câteva zile site-urile de monden au publicat ştirea că Vica Blochina şi Petru Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Moldovei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta ar fi fost cerută în căsătorie week-end-ul acesta la munte, la Sinaia. Vica Blochina a postat pe una dintre reţelele de socializare o fotografie cu inelul pe care l-a primit.

„Da!” a scris vdeta în dreptul fotografiei.