Bombele mondene ale lui 2015. Victor şi Bianca, căsătorie în secret, iar Marius Moga va deveni tată VIDEO

2015, început de an tumultuos pentru vedete. Noaptea dintre ani i-a adus din nou împreună pe Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, care s-ar fi căsătorit în secret în Statele Unite. Fericiţi au fost Marius Moga şi viitoarea soţie pentru că de-abia au aflat că vor fi părinţi. În schimb, în 2015 Denisa Tănase, solista Bambi, se pregăteşte de divorţ, iar Daniela Crudu a rămas fără sprâncene.

RomaniaTV.net
02 ian. 2015, 11:57
Bombele mondene ale lui 2015. Victor şi Bianca, căsătorie în secret, iar Marius Moga va deveni tată VIDEO

După o căsnicie de vis şi un divorţ cu scandal, iubirea i-a adus din nou împreună, chiar de Anul Nou, informează România TV. Bianca şi Victor au petrecut trecerea în 2015 mai îndrăgostiţi ca niciodată, în Statele Unite, tărâmul tuturor posibilităţilor. Au aruncat însă bomba în showbiz: cei doi s-ar fi căsătorit în Las Vegas, în mare secret.

Citeşte şi BOMBA ANULUI! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc din nou de nuntă?

Cei doi nu ar fi plecat singuri, ci chiar cu naşii lor din prima căsătorie. În plus, locul ales a fost unul special: Las Vegas, oraşul renumit pentru căsătoriile la minut.

Bianca şi Victor au petrecut într-un cazino de lux, Bellagio, cu meniuri rafinate. Au preferat totuşi să se fotografieze separat, dar roşcata le-a făcut fanilor de pe site-ul de socializare o urare mai mult decât sugestivă de Anul Nou: „Un an nou plin de iubire”, a scris vedeta pe Facebook.

Citeşte şi Anul nou a început bine pentru Marius Moga. Dezvaluirea care i-a luat pe toţi prin surprindere

Dacă Bianca şi Victor au devenit proaspeţi însurăţei, Marius Moga şi iubita lui, Bianca Lăpuşte, se pregătesc pentru nuntă în 2015. Au intrat în noul an mai fericiţi ca niciodată: au aflat că vor deveni părinţi.

Moga a făcut anunţul chiar la petrecerea organizată de ziua lui de naştere. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi au vrut să împărtăşească vestea cu toţi prietenii. Artistul şi reporteriţa din Cluj s-au mutat împreună în Capitală, după doar câteva luni de relaţie. Luna trecută, Moga a anunţat în direct, la o emisiune TV, că nu mai este burlac.

„Când am zis că în sală se află iubita mea, am minţit, pentru că în sală se află Bianca Lăpuşte, logodnica mea pe care o iubesc”, spunea Marius Moga.

Pe de altă parte, în showbiz se anunţă şi divorţuri. 2015 a venit pentru Denisa Tănase, una dintre solistele trupei Bambi, cu gânduri de despărţire. Soţul Denisei Tănase ar fi înşelat-o cu mai multe femei, în timp ce ea se afla la recitaluri sau emisiuni TV.

Soţul artistei nu vrea totuşi să divorţeze, scrie Cancan, chiar dacă mariajul nu merge deloc bine. Denisa şi-a sters deja toate pozele cu soţul de pe Facebook. Cancan mai scrie că soţul artistei nu ar vrea să divorţeze pentru că… şi-ar pierde sutana. Acesta este şi preot, pe lângă medic.

Cei doi au mai fost la un pas să divorţeze la doi ani de la căsnicie, atunci când Cornel Brotac a înşelat-o pe cântăreaţă cu o altă femeie.

Citeşte şi N-are noroc în dragoste, dar are noroc de bani. Cât a câştigat Daniela Crudu de Revelion ca animatoare FOTO

2015 a venit cu dezastru, nu în dragoste, ci estetic pentru Daniela Crudu. Bruneta a rămas fără sprâncene, după ce s-a pensat încontinuu, doar, doar să ajungă la forma perfectă. Sexy-vedeta a fost nevoită să îşi tatueze sprâncenele. Totuşi, Cruduţa a întâmpinat anul cu multă distracţie, la evenimentele la care a participat. A reuşit şi să câştige o sumă impresionantă în noaptea dintre ani, aproape 5000 de euro.