CAMERA ASCUNSĂ: Şi-au spionat bona şi au rămas şocaţi de imaginile demne de filme pentru adulţi

Scandalos! Bona pentru căței Casey Brengle, în vârstă de 26 de ani, a fost filmată de una dintre clientele ei în timp ce umbla goală prin apartament și făcea sex cu iubitul pe canapeaua ei cea nouă. Proprietara câinilor, Rosie Brown, a angajat-o pe Brengle prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil Wag! Și îi achitase 315 dolari pentru că ”știa să se poarte cu câinii”. A fost șocată când a lăsat-o cu animalele peste weekend.

20 mai 2019, 11:58

Rosie Brown din California a trebuit să plece la nunta unei verișoare din Louisiana și a angajat-o pe Brengle care avea recomandări de peste 200 de stele pe aplicația Wag! I-a achitat 315 dolari și a anunțat-o că are un sistem de monitorizare video instalat în apartament. Însă în ciuda faptului că știa că e filmată, Brengle a oferit un spectacol XXX proprietarei câinilor.

Citeşte şi Cadou-surpriză: Vameşii au rămas perplecşi

S-a dezbrăcat în pielea goală și a defilat în fața câinilor

În prima zi de ședere, Casey s-a dezbrăcat în pielea goală și s-a uitat ore în șir la televizor stând pe canapeaua cea nouă a lui Brown. În loc să scoată câinii Penny și Daisy la plimbare și să stea cu ei în parc cel puțin o oră, Brengle le-a dat drumul în fața casei să își facă nevoile și atât. După ce s-a plictisit să se uite la televizor, Brengle și-a chemat iubitul. Au făcut sex pe canapeaua cea nouă a lui Brown, apoi s-au mutat pentru a consuma actul în dormitorul femeii.

După ce iubitul a plecat, Brengle și-a chemat și o prietenă să bârfească pe îndelete prestația sexuală a iubitului ei. Supărată Brown a raportat-o pe Brengle și aplicația Wag! i-a suspendat contul, lăsând-o fără slujbă.