Bona soţilor Ceauşescu, dezvăluiri fără precedent. Incredibil ce se întâmpla în casa acestora

Bona soţilor Ceauşescu a spus tot adevărul despre comportamentul celor doi soți și despre cum era tratată în casa fostului dictator.

RomaniaTV.net
02 iul. 2019, 14:49
Bona soţilor Ceauşescu, dezvăluiri fără precedent. Incredibil ce se întâmpla în casa acestora

S-a aflat cum se comportă Elena Ceaușescu cu angajațîi săi. Unguroaica Cserey Ilona, Ilus Néni, a intrat în casă soților Ceaușescu la vârstă de 15 ani, astfel că era deja angajată familiei atunci când s-au născut copiii celor doi soți.

În urmă cu scurt timp, femeia a acordat un interviu în Ungaria, povestind cum s-a desfășurat viață ei atunci când locuia în casă soților Ceaușescu. În acel moment, Nicolae Ceaușescu nu era șeful statului însă numele lui avea greutate în lumea politică.

Contrat așteptărilor multor oameni, soțîi Ceaușescu erau foarte amabili cu bonă lor, fiind tot timpul extrem de generoși cu ea. Imaginea lor a rămas nepătată pentru unguroaica.

„A spus doamna Ceaușescu „rămâi aici, la noi, dacă știi să faci mâncare. Era mai bine, totuși, decât să stăm aici, acasă, a fost sărăcie aici. Acolo era o casă mare, când m-am dus am stat pe stradă Londra, apoi ne-am mutat în stradă Herăstrău nr. 32” a spus Ilus Neni în 2010 pentru ziarul maghiar Erdely, potrivit stirimondene.fantik.ro.

După ce a ajuns în casă lor s-a născut Valentin, iar la scurt timp și Zoia. Ilus Neni nu a uitat faptul că Elena Ceaușescu nu-i ordona niciodată nimic, din contra, îi spunea mereu „te rog” atunci and avea nevoie de ceva.

„Venea acasă, se schimbă și gătea dacă bucătăreasă era în concediu. Ceaușescu că om era foarte corect, dar în același timp a cerut disciplină strictă. Trebuia să pun masă chiar dacă el ajungea noaptea acasă. Așteptăm până ce termină să mănânce”, a mai spus această.

Bonă a stat în casă acestora timp de cinci ani, iar despărțirea a fost grea fiindcă copiii s-au atașat mult de ea. Însă după această periaoda, Ilus Néni a plecat acasă pentru a se căsători și pentru a-și întemeia propria să familie.