Bonus de 500 lei la Winmasters, simplu şi fără condiţii ascunse

WINMASTERS a lansat cel mai mare bonus instant pentru noii clienți: 100% PÂNĂ LA 500 RON! EURO 2016 se apropie, iar winmasters le ofera clienților o ofertă incredibilă pentru a se pregăti, din moment ce mai este mai puțin de o lună pană la marele eveniment sportiv din anul acesta.

16 mai 2016, 12:54
Bonus de 500 lei la Winmasters, simplu şi fără condiţii ascunse

Multe companii promit lucruri fantastice pentru clienții lor, care au însă condiții ascunse, bonusuri de creștere și sume ce depășesc orice imaginație. Bonusul WINMASTERS este un bonus direct, ce dispune de termeni și condiții clare și are ca țintă jucătorii amatori. Jucătorul care vrea să obțină valoare din banii alocați pentru pariuri nu va pierde cu siguranță această oportunitate.

Bonusul va fi valabil pentru o perioadă limitată pe winmasters.com! Profită acum de oportunitatea de a-ți ÎNCĂRCA PROPRIUL CONT CU PÂNĂ LA 1.000 DE RON! Creează-ți doar primul depozit, iar noi îți vom dubla banii!

DESPRE WINMASTERS: WINMASTERS este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. WINMASTERS este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. WINMASTERS oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.