Borbely: UDMR va rezista alături de PDL până la alegeri. Care sunt șansele unei alianțe cu USL

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat în exclusivitate pentru România TV că, în ciuda discuţiilor care au avut loc până acum, UDMR este o formaţiune politică loială coaliţiei şi va rezista alături de PDL până la alegeri.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 19:40
Borbely: UDMR va rezista alături de PDL până la alegeri. Care sunt șansele unei alianțe cu USL

Probabil vor mai fi discuţii în cadrul coaliţiei, e normal, dar eu zic că vom rezista până la alegeri. Noi nu suntem trădători. Noi dacă suntem într-o coaliţie, suntem loiali, ne spunem foarte clar punctul de vedere„, a declarat ministrul Mediului.

Întrebat însă dacă după alegeri vede UDMR-ul într-o coaliţie alături de USL, Borbely a evitat să dea un răspuns clar, dar nici nu a exclus o asemenea posibilitate: „Se spune că în politică niciodată să nu spui nu. Asta nu înseamnă că te duci cu oricine sau în orice condiţii”.

Tot la România TV, academicianul Răzvan Theodorescu a comentat declaraţia de loialitate a ministrului UDMR.

„A folosit o sintagmă perfectă. Borbely e un om foarte precis. Până la alegeri. UDMR are această tactică de a anunţa când nu se ştie exact cine va câştiga că va merge cu câştigătorul. Ei au această corectitudine: noi vom fi cu câştigătorul şi aşa au făcut de fiecare dată şi au căzut în picioare”, a spus Răzvan Theodorescu.