Borcea aruncă bomba: Mă retrag de la Dinamo

Tocmai în anul în care Dinamo are mari şanse să câştige titlul de campioană, după 5 sezoane, o adevărată bombă a fost lansată tocmai de unul din acţionarii clubului. Cristi Borcea a anunţat că va renunţa la fotbal în cel mai scurt timp posibil. "Când vin în ţară, închei conturile definitiv cu Dinamo!", este declaraţia care i-a şocat pe toţi fanii câinilor.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 06:53
Borcea aruncă bomba: Mă retrag de la Dinamo

Retragerea lui Cristi Borcea din fotbal este o chestiune de zile. Aflat în prezent la Miami, şeful „câinilor” se va întoarce sâmbătă în ţară şi dacă ar fi să ne luăm după propriile-i spune îşi va lichida afacerile cu fotbalul. Disensiunile cu celălalt acţionar l-au făcut pe Cristi Borcea să declare ieri, la GSP TV.

„S-a umplut paharul! Am fost şi anul trecut plecat şi s-a făcut o echipă pe 2 lei. Nu mai vreau să intru în dispute, vreau să vin în România şi să stau liniştit şi să mă ocup de afaceri. Când vin în ţară, închei conturile definitiv cu Dinamo”, a declarat Cristi Borcea.

Conform naşului său de cununie, Gigi Becali, Cristi Borcea s-ar fi simţit trădat de preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, în scandalul cu celălalt acţionar, Dragoş Săvulescu.

Borcea intenţionează să îşi recupereze banii de la Dinamo în mai multe tranşe, eşalonate pe o perioadă de trei ani.