Borcea: I-am luat pe Curtean şi Strătilă, negociem pentru Wesley

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat joi că s-a înţeles cu FC Timişoara şi Astra Ploieşti pentru Alexandru Curtean, respectiv Sorin Strătilă şi va negocia cu FC Vaslui pentru achiziţionarea atacantului Wesley Lopes, declarând război total Stelei pe plan sportiv.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 18:56
Borcea: I-am luat pe Curtean şi Strătilă, negociem pentru Wesley

Wesley a fost ofertat de Steaua în această iarnă, dar jucătorul a refuzat.

Borcea a afirmat la GspTV că, începând de miercuri, după ce Steaua l-a transferat pe Paul Pârvulescu, vorbeşte la telefon tot timpul pentru a face transferuri la Dinamo. Deşi iniţial ar fi trebuit să achiziţioneze doar doi jucători, Dinamo va face acum 4-5 transferuri, printre cei vizaţi numărându-se şi Eric Bicfalvi de la Steaua şi Ciprian Marica de la Schalke 04.

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stânga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Pârvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.