Borcea îi mobilizează pe „câini” de pe patul de spital: Renaştem în meciurile cu intensitate

Dinamoviştii nu au reuşit să-i facă viaţa mai uşoară lui Cristi Borcea, căruia medicii i-au recomandat să nu se uite la fotbal timp de 6 luni, după operaţia pe cord suferită la începutul săptămânii. Totuşi, acţionarul dinamovist a privit cu calm înfrângerea cu Sportul Studenţesc suferită de "câini" sâmbătă seară.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 12:42
Borcea îi mobilizează pe „câini” de pe patul de spital: Renaştem în meciurile cu intensitate

Internat încă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după operaţia pe cord suferită în această săptămână, Cristi Borcea a trecut peste sfatul medicilor de a nu se uita la fotbal şi a urmărit jocul Dinamo – Sportul, din etapa a 21-a a Ligii I. Şi rău a făcut, pentru că dinamoviştii au pierdut în faţa „studenţilor”. Totuşi, Borcea a luat lucrurile cu calm şi le-a transmis dinamoviştilor un mesaj, primul de după operaţie, prin intermediul site-ului oficial.

Borcea este convins că rezultatul din „Groapă” a fost doar un accident şi că în meciurile următoare, cu echipe de top din Liga I, echipa îşi va reveni. „Echipa are maturitatea necesară să treacă peste eşecul cu Sportul. Jucători ca Niculae, Dănciulescu, Cătălin Munteanu ştiu ce înseamna tradiţia şi performanţa în Ştefan cel Mare şi vor aduna tot lotul în jurul lor pentru a da dovadă de atitudine şi mentalitate de dinamovist. Mă bucur că urmează meciurile cu Oţelul, Vaslui şi Rapid pentru că echipa a renăscut întotdeauna în partidele cu intensitate maximă”, este mesajul lui Borcea.

Acţionarul dinamovist a ţinut să le reamintească jucătorilor de frustrarea din ultimele sezoane, când Dinamo a pierdut titlul cu toate că a dominat campionatul: „Sper că am învăţat cu toţii din greşelile făcute în ultimele sezoane, când am dominat campionatul şi am pierdut titlul pe ultima sută de metri. Este o şansă imensă pentru toţi jucătorii să realizeze eventul în acest an”.

„Mulţi adversari ne vor căzuţi, dar nu vom renunţa aşa uşor la luptă! Începând cu meciul de la Galati le vom crea din nou insomnii adversarilor”, este mesajul lui Borcea.