Borcea, plin de nervi după ratarea transferului lui Pârvulescu: I-a înjurat pe toţi cei de la Steaua

Patronul Stelei, Gigi Becali, a aflat că dinamovistul Cristi Borcea este foarte supărat după ce Paul Pârvulescu a ajuns la echipa antrenată de Ilie Stan.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 17:32
Borcea, plin de nervi după ratarea transferului lui Pârvulescu: I-a înjurat pe toţi cei de la Steaua

„Eu i-am dat voie finului să discute cu Bicfalvi. Jucătorul a avut două opţiuni: Dinamo sau Vaslui. Porumboiu mi-a cerut voie să negocieze cu el, Bicfalvi îşi alege unde vrea să meargă. Nu am mai vorbit cu Borcea de Pârvulescu, probabil e supărat. Am înţeles că Finu’ nu mai vrea să aibă nici un fel de respect faţă de mine. Aşa am auzit de la unele persoane, că i-ar fi înjurat pe toţi steliştii, că nu vrea să mai ştie nimic de nimeni de la Steaua. Uitaţi-vă pe Facebook să vedeţi ce a scris! Din punctul meu de vedere o relaţie naş-fin nu poate fi afectată de un transfer. Dar ei trebuiau să se gândească înainte să facă oferta pentru Chipciu. Oameni precum Cristi Borcea sunt oameni care nu reacţionează la lucruri materiale. Aşa l-am cunoscut şi aşa vreau să cred că va rămâne. Se schimbă cu totul când e vorba de Dinamo, dar şi eu ştiţi cum m-am comportat cu Hagi, care e naşul meu. Eu nu am voie să iau jucători doriţi de Dinamo, dar ei au voie să-i facă ofertă lui Chipciu? Le-am arătat eu. Aduceţi-vă aminte cum am fost eu tratat în „Ştefan cel Mare”, cu imaginile de pe tabelă. Eu nu pun paie pe foc”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stânga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Pârvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.


loading...