Borcea: Sunt bucuros pentru joc, nu am mai văzut de mult timp pe Dinamo evoluând aşa

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat, sâmbătă, după ce Dinamo a câştigat Supercupa României în faţa formaţiei CFR Cluj, că, dincolo de succesul înregistrat, a fost încântat de jocul prestat echipa antrenată de Dario Bonetti.

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 06:27
Borcea: Sunt bucuros pentru joc, nu am mai văzut de mult timp pe Dinamo evoluând aşa

„Sunt bucuros pentru joc. Indiferent de ce întâmpla, antrenorii, jucătorii merită felicitări pentru joc. Dinamo de mult timp nu a mai jucat un fotbal aşa, de calitate, de pe vremea lui Mircea Rednic, când câştigam campionatul. Am spus că nu contează meciurile amicale din perioada de pregătire. Am plecat cu două echipe acolo, 36 de jucători. A contat banca de rezerve de la Dinamo, jucătorii care au intrat, au mai fost în tribună Andrei Cristea, Coulibaly, Galcev, Scutaru, Axente… Dinamo are un lot, după părerea mea, competitiv. Am dominat această partidă de la un capăt la celălalt. Bălgrădean a avut două şuturi şi a luat două goluri. Ţucudean a meritat să fie jucătorul meciului, dar noi am câştigat astăzi datorită mijlocului. Noi am crezut tot timpul în Dario Bonetti, pentru asta l-am adus la Dinamo. Nu s-a pus niciodată problema să plece de la Dinamo”, a declarat Borcea.

El a evitat să spună dacă atacantul Marius Niculae va pleca la o altă echipă după acest meci, dar a recunoscut că există câteva oferte pentru el. Borcea a explicat absenţa fanilor de la Supercupa României prin preţurile mari stabilite de Federaţia Română de Fotbal pentru bilete.

Cristi Borcea a mai spus că aproape sigur echipa va juca pe Stadionul Dinamo în preliminariile Ligii Europa şi nu a exclus posibilitatea de a mai transfera vreun jucător.

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă, Supercupa României, după ce a învins cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) după executarea loviturilor de departajare, formaţia CFR Cluj, în finala disputată pe Arena Naţională.

Golurile au fost marcate de Valente ’36, Kapetanos ‘102 / Ţucudean ’62, ‘101.