Bordea, la un pas să fie bătut de Doroftei. Ce remarcă l-a scos din minţi pe marele pugilist: „M-a aruncat pe acolo!” VIDEO

Cătălin Bordea a dezvăluit că s-a confruntat de-a lungul timpului și cu situații mai puțin plăcute, într-una dintre acestea fiind la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei.

31 mart. 2023, 16:20
Bordea, la un pas să fie bătut de Doroftei. Ce remarcă l-a scos din minţi pe marele pugilist: „M-a aruncat pe acolo!” VIDEO
Bordea, la un pas să fie bătut de Doroftei. Ce remarcă l-a scos din minţi pe marele pugilist: "M-a aruncat pe acolo!"

Bordea, la un pas să fie bătut de Doroftei. Comediantul a dezvăluit cum a fost la un pas să fie bătut de fostul campion mondial la box. Mai precis, la unul dintre show-uri, l-a introdus în glume pe Lucian Bute, despre care s-a spus, acum câţiva ani, că i-ar fi făcut avansuri soției lui leonard Doroftei.

Citeşte şi: Leonard Doroftei, declaraţie la 30 de ani de când şi-a cunoscut soţia: „Eu nu cred aşa ceva”

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare. Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a declarat Cătălin Bordea în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi: Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa face furori la 19 ani: „Noroc că seamănă cu maică-sa!”

De câțiva ani, fostul pugilist român locuiește în Canada cu soția sa și cei trei copii. Leonard Doroftei a fost campion mondial al versiunii WBA la categoria semiușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003. Palmaresul său cuprinde 24 de meciuri la profesionişti, 22 de victorii (opt prin KO), o înfrângere şi o remiză.