Leonard Doroftei, declaraţie la 30 de ani de când şi-a cunoscut soţia: „Eu nu cred aşa ceva”

Fostul campion mondial Leonard Doroftei sărbătoreşte în aceste zile 30 de ani de când a cunoscut-o pe soţia sa, Monica. Cuplul locuieşte, de mai mulţi ani, în Canada, unde Doroftei a activat ca pugilist, deşi a reprezentat România.

26 dec. 2022, 18:29
Leonard Doroftei, declaraţie la 30 de ani de când şi-a cunoscut soţia: „Eu nu cred aşa ceva”

Leonard Doroftei a ţinut să marcheze corespunzător ziua când s-au împlinit 30 de ani de relaţie cu soţia sa, Monica, astfel încât a publicat pe reţelele de socializare un mesaj romantic pentru aleasa inimii sale.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit”, a fost mesajul fostului pugilist, alături de o fotografie cu soția sa, potrivit Capital.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când el avea 20 de ani, iar Monica Doroftei avea 16 ani.

Citeşte şi: Cum a petrecut Vlăduța Lupău primul Crăciun al micuțului Iair. Ce a avut de spus Culiță Sterp

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj , iubire necondiționată și lista poate să continue”, a spus Monica Doroftei într-un interviu, în urmă cu mai mulţi ani.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a mai spus acesta.

Citeşte şi: Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Ce a supărat-o de Crăciun: „O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți”