Boris Johnson va deveni tată a ŞASEA oară. Logodnica premierului britanic este gravidă

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, şi partenera sa, Carrie Symonds, s-au logodit şi aşteaptă un copil. Viitoarea soţie a politicianului britanic a scris pe Instagram că este însărcinată şi ar urma să nască la începutul verii. 

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 18:58

Bebeluşul care va veni pe lume peste câteva luni va fi primul pe care Johnson îl are cu partnera lui Carrie Symond (31 de ani). Premierul britanic mai mare cinci copii.

Sâmbătă seara, Carrie Symond a publicat o fotografie alături de Boris Johnson şi a făcut marele anunţ, relatează Daily Mail.

“Mulţi dintre voi ştiţi deja, însă pentru prietenii mei care încă nu ştiu, ne-am logosit la sfârşitul anului trecut… şi la începutul verii va veni pe lume un copil. Mă simt incredibil de binecuvântată”, a scris Symonds pe contul său privat de Instagram.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, şi Symonds, 31 de ani, au devenit anul trecut primul cuplu necăsătorit care să ocupe reşedinţa din Downing Street.

Carrie Symonds este cea mai tânără parteneră a unui premier în ultimii 173 de ani.

Potrivit News.ro, Pentru Boris Johnson căsătoria cu Symonds va fi a treia. Johnson a divorţat de prima soţie şi este separat de a doua soţie, Marina Wheeler. În această lună, premierul şi Wheeler au declarat în instanţă că sunt pregătiţi să pună capăt căsătoriei, ei ajungând la un acord din punct de vedere financiar. Wheeler şi Johnson, care au patru copii, s-au căsătorit în 1993 şi sunt separaţi din 2018.

Symonds a fost director de comunicare al Partidului Conservator. Acum, ea este consilier al grupului Oceana.