Boris Johnson a devenit tată. Soţia premierului Marii Britanii lui a născut o fetiţă: „Mama şi fiica se simt foarte bine”

Boris Johnson a devenit tată. Soţia lui, Carrie Johnson, a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Cuplul a anunțat că vor fi din nou părinți în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram, la două luni după ce s-au căsătorit în secret în catedrala din Westminster.

09 dec. 2021, 14:18
Boris Johnson a devenit tată. Soţia premierului Marii Britanii lui a născut o fetiţă: „Mama şi fiica se simt foarte bine”
Boris Johnson a devenit tată

Boris Johnson a devenit tată. Numele fetiței nu au fost făcut public, dar băiatul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, a primit numele medicilor care l-au tratat pe Boris Johnson de COVID.

Carrie Johnson a dezvăluit că a avut un avort spontan la începutul acestui an și că, deși s-a simțit “incredibil de binecuvântată” să fie din nou însărcinată, “de asemenea, m-am simțit ca un pachet de nervi”.

Citeşte şi: Boris Johnson şi logodnica lui s-au căsătorit în secret. Primele imagini

Boris Johnson a devenit tată

Premierul Boris Johnson și soția lui, Carrie, au anunțat venirea pe lume a unei fetițe sănătoase, astăzi dimineață, la spitalul din Londra. Atât mama cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul vrea să mulțumească oamenilor minunați ai maternității NHS, pentru îngrijirea și devotamentul de care dau dovadă” a anunțat oficial Guvernul, potrivit Daily Mail.

Primele felicitări oficiale au venit de la liderul Partidului Laburist, Sir Keir Rodney Starmer.

Fetița este cel de-al doilea copil al lui Carrie și al șaptelea al lui Boris Johnson, care are moștenitori și din altă relație.

Boris are patru copii cu fosta sa soție Marina Wheeler, un copil născut în 2009 ca urmare a unei aventuri cu consultantul în artă Helen Macintyre, iar acum doi copii cu actuala sa soție.

Primul copil cu Carrie Symonds, Wilfred, s-a năsut pe 29 aprilie 2020, la două săptămâni după momentele critice prin care a trecut Boris Johnson, internat cu COVID la terapie intensivă.