Boris Johnson, declaraţie şocantă în contextul crizei din Ucraina. „Fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă”

Boris Johnson a declarat în Parlamentul de la Londra că Marea Britanie ar putea trimite trupe de luptă pentru a înfrunta Rusia și a trimis amenințări dure către Moscova.

26 ian. 2022, 08:27
Boris Johnson, declaraţie şocantă în contextul crizei din Ucraina. „Fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă”

Boris Johnson le-a spus parlamentarilor că Marea Britanie „caută să contribuie la orice nouă desfășurare a NATO”, aliații având soldați pregătiți și nave de război și avioane de luptă în regiunea cu probleme. Premierul a avertizat în Camera Comunelor că, dacă „se va întâmpla cel mai rău lucru” în Ucraina, „vărsarea de sânge va fi comparabilă cu primul război din Cecenia sau Bosnia”.

„Armata britanică conduce grupul de luptă NATO în Estonia și, dacă Rusia invadează Ucraina, am căuta să contribuim la orice noi desfășurări NATO pentru a ne proteja aliații din Europa. Nu putem negocia viziunea unei Europe întregi și libere care a apărut în acei ani uimitori din 1989 până în 1991, vindecând divizarea continentului nostru prin Cortina de Fier”, a afirmat Boris Johnson.

Citeşte şi Boris Johnson, măsură disperată să-şi păstreze funcţia, după ce s-a aflat că a dat petreceri în lockdown. Interzice alcoolul în sediul Guvernului

„Dacă Rusia urmează această cale, fiii multor mame rusoaice nu se vor mai întoarce acasă”, a mai spus premierul Marii Britanii, citat de Daily Mail.

Anterior, ministrul de Externe Liz Truss nu a exclus ca trupele de luptă britanice să fie trimise pentru a ajuta la apărarea Ucrainei, spunând parlamentarilor că totuși un astfel de scenariu este „puțin probabil”.

Citeşte şi Boris Johnson a confundat petrecerea cu munca. Scuză uluitoare găsită de premierul britanic, pentru a justifica nerespectarea lockdown-ului


loading...
Partenerii noștri