Boris Johnson poate să facă jogging în grădinile Palatului Buckingham! Ce părere are Regina

Boris Johnson, prim-minstrul Regatului Unit, s-a preocupat în ultima perioadă de stare lui de sănătate, mai ales după ce la începutul acestei luni a fost la terapie intensivă din cauza coronavirusului. 

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 14:07

Boris Johnson s-a apucat de jogging pentru a se recupera, asta pentru că mai mulţi cetăţeni l-au văzut pe prim-ministru intrând în curtea Palatului Buckingham printr-o intrare laterală după ce a coborât dintr-un Range Rover blindat. 

Se pare că Regina i-a acordat lui Boris Johnson permisiunea ei de a face sport pe terenul Palatului Bu ckingham. Luni, liderul britanic, în vârstă de 55 de ani, a mers la jogging cu Dilyn, câinele pe care l-a cumpărat împreună cu logodnica lui, Carrie Symonds.

Cu o pereche de pantaloni scurți albaștri şi un tricou roșu, premierul este dornic să ajungă într-o formă mai bună, după ce se crede că excesul de greutate ar fi putut contribui la problemele sale cu virusul.

Lui Boris Johnson i s-a permis să folosească curtea palatului, pe fondul problemelor de securitate cu privire la practica sa de a alerga în spații publice. 

Citeşte şi: Aglomeraţie infernală pe plajele din Marea Britanie. Autorităţile fac apel la „bun simţ”

„El a făcut exerciții fizice pe terenul Palatului Buckingham. Este important pentru el, ca toată lumea, să facă exerciții fizice regulate”, a delcarat o sursă pentru The Sun. 

Palatul Buckingham este unul din monumentele preferate ale turiştilor în această perioadă, însă vizitele sunt acum oprite din cauza coronavirusului.