Bote a refuzat invitaţia la nunta Biancăi Drăguşanu: Nu-mi pasă ce face, dacă se mărită sau nu

S-au cunoscut la sfârşitul anului trecut în timpul unei emisiuni, au "fugit" de ochii tuturor la Roma, iar dumincă se cunună religios. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc deşi multă lume nu dădea nicio şansă relaţiei lor. Cu o zi înainte de marele eveniment, Cătălin Botezatu a declarat că pe el nu-l interesează nunta fostei sale iubite, însă îi doreşte casă de piatră şi fericire.

28 sept. 2013, 14:24
Bote a refuzat invitaţia la nunta Biancăi Drăguşanu: Nu-mi pasă ce face, dacă se mărită sau nu

A început numărătoarea inversă până când Bianca şi Victor Slav se vor uni în faţa lui Dumnezeu. Pregătirile pentru nuntă sunt şi ele pe ultima sută de metri, iar organizatorii au transformat noapte în zi pentru ca totul să fie pe placul mirilor.

Cu o zi înainte de marele eveniment, Cătălin Botezatu a făcut o declaraţie neaşteptată. Creatorul de modă a mărturisit la România TV că nu-i pasă dacă Bianca se mărită şi că pentru el ea este ca orice altă femeie care a existat în viaţa lui. Întrebat ce face duminică, atunci când Bianca se mărită, Bote a spus că face ce a făcut în ultimii ani.

„Îmi trăiesc clipa, nu-mi pasă ce face Bianca, dacă se mărită sau nu. Repet, ea este ca orice altă femeie care a existat în viaţa mea cu mult timp în urmă, de care nu-mi amintesc decât când mă întrebaţi voi. Poate era indicat să-l întrebaţi pe Cristea. Eu îmi trăiesc viaţa. Mă duc la spa, alerg, am prezentări de modă, am multe proiecte. Acţiunile mele peste hotare sunt o mândrie pentru toţi”, a declarat Botezatu, care totuşi a ţinut să le ureze mirilor tot binele din lume.

„Într-un astfel de moment le urez casă de piatră, un mariaj cât mai lung. Iubirea trece, să nu uite că trebuie să intervină respectul, toleranţa, toate planurile comune să se realizeze cât mai repede şi să fie fericiţi. Multi bani şi mulţi copii”, le-a urat Bote mirilor.

Tot la România TV, fostul iubit al Biancăi a explicat şi de ce nu va participa la nuntă.

„Am fost invitat la nuntă de toată lumea. Sunt onorat de aceasta invitaţie, dar pentru că abia am sosit în ţară a trebuit să fiu în alta parte. Chiar dacă nu aveam nimic de făcut consider că ziua de mâine le aparţine. E o zi când trebuie să strălucească doar ei doi şi nimic şi nimeni nu trebuie să le umbrească această zi minunată. Am ales să nu merg la această nuntă doar din acest motiv. Îmi sunt dragi, Bianca îmi este dragă. M-a mirat că toată lumea mă întreabă pe mine ce părere am. Nu eu am fost ultimul iubit, iubirea noastră a apus de mult timp, de mulţi ani”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Bianca se laudă cu ROCHIA de MIREASĂ în valoare de 5.000 de euro. A expus-o la TÂRG, să o vadă toată lumea

Nunta Biancăi Drăguşanu va fi o nuntă tradiţională, asigură organizatorii, dar în variantă modernă.

Bianca şi Victor au făcut cunoştinţă cu decorul propus de organizatori pentru mesele invitaţilor şi au văzut varianta finală a meniului. Şi pentru că Bianca şi-a dorit o nuntă în stil american, organizatorii i-au pregătit şi un candy bar. La nuntă va fi şi un colţ destinat exclusiv bărbaţilor. Florile pentru buchetul de mireasă al Biancăi vor sosi din străinătate cu o zi înainte de nuntă.

Bianca Drăguşanu a declarat că se va machia singură şi va avea un buchet superb din flori naturale. La petrecerea de duminică vor participa 200 de invitaţi, aşa că Bianca şi Victor s-au asigurat că vor avea un tort pe măsură. 

Buna dispoziţie va fi asigurată de un Big Band format din 13 persoane, Nelu Ploieşteanu, trupa Etnic , Bodgan Vlădău, precum şi alţi interpreţi care se regăsesc pe lista surprizelor.

Citeşte şi: Ascultă melodia pe care ar putea dansa Bianca Drăguşanu şi Victor Slav la „dansul mirilor” VIDEO

Nici n-a ajuns în faţa altarului că Bianca deja se gândeşte la copii. Nu la unu, ci chiar la gemeni, declarând că Nicoleta Luciu este foarte fericită deoarece are atât de mulţi copii.

Citeşte şi: Veşti proaste pentru Bianca Drăguşanu, înainte NUNTĂ. Vrăjitoarele îi PREZIC un viitor SUMBRU