Boureanu dă colegiul din Argeş pe unul din Vaslui. Vicele PDL va candida la Huşi

Cristian Boureanu a ales să candideze pentru un nou mandat de parlamentar pe un colegiu din Vaslui, după ce ar fi primit oferte din mai multe judeţe ale ţării să candideze la alegerile generale de la sfârşitul acestui an.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 13:50
Boureanu dă colegiul din Argeş pe unul din Vaslui. Vicele PDL va candida la Huşi

Prezent, miercuri, în municipiul Huşi, deputatul PDL Cristian Boureanu şi-a anunţat oficial candidatura la Parlament într-unul din cele zece colegii de deputat din judeţul Vaslui, în urma propunerii venite din partea organizaţiei vasluiene de partid.

În prezent parlamentar de Argeş, Boureanu consideră că va putea ieşi învingător pe Colegiul Huşi, cu peste 50 la sută din opţiunile electoratului.

„Pentru mine poate fi o provocare această candidatură într-un judeţ unde sunt multe de făcut. De acum doi ani am anunţat că nu voi mai candida în Argeş. Am avut oferte din mai multe judeţe, cum ar fi Alba, Braşov sau Suceava, dar am ales Vaslui deoarece contează foarte mult echipa. Am discutat şi cu colegii de la Bucureşti, însă, în final, decizia mi-a aparţinut. Începând de astăzi, mă puteţi considera parlamentar de Huşi, mai ales că mi-am propus să câştig colegiul cu 50 la sută plus unu din numărul celor prezenţi la urne”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, deputatul Cristian Boureanu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL, Dan Marian, şi-a anunţat şi el candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. În prezent deputat pe Colegiul Huşi, deputatul Marian va intra în cursă pentru unul din cele trei posturi de senator din judeţul Vaslui, respectiv Colegiul Huşi-Murgeni.