Box între un politician australian şi un … cangur. Cine a câştigat meciul

Un politician australian care a ieşit la jogging joi dimineaţă în Canberra şi s-a ciocnit cu un cangur, ieşind destul de şifonat, mai ales în ceea ce priveşte orgoliul propriu, din acest incident.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 14:44

Shane Rattenbury, un reprezentant al Administraţiei oraşului Canberra, a afirmat că alerga pe trotuar în cartierul Ainslie şi a văzut cangurul în ultima clipă, pe marginea unei peluze, înainte să se ciocnească cu el.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a afirmat că animalul, un cangur de aproximativ 1,4 metri înălţime, l-a trântit de pământ, înfigând-uşi ghearele în piciorul său stâng şi provocându-i julituri şi la cel drept în urma contactului cu asfaltul.

După câteva momente de uluială, un trecător a sărit să-l ajute pe nefericitul reprezentant al Administraţiei şi l-a transportat acasă cu maşina. Mama politicianului a aflat de la radio de incident şi l-a dus la spital unde rana i-a fost curăţată şi a primit un vaccin antitetanos.

Politicianul s-a declarat amuzat de faptul că deşi el a fost în mod clar „victima” întâlnirii cu marsupialul, cei mai mulţi cu care a discutat despre incident erau îngrijoraţi mai degrabă de soarta cangurului.

Asigur pe toată lumea că acest cangur se simte bine. A fost văzut ţopăind mai departe şi părea chiar vesel”, i-a asigurat el în mod public pe curioşi.