BOXER român celebru, ARESTAT după ce a bătut un tânăr. Victima se zbate între viaţă şi MOARTE

Ciprian Apodăresei, fost campion de box, a lovit un tânăr, în urma unei încăierări, într-un bar din Simeria. Victima se zbate între viaţă şi moarte, în timp ce pugilistul, angajat ca bodyguard, a fost arestat preventiv.

17 mai 2016, 16:04
BOXER român celebru, ARESTAT după ce a bătut un tânăr. Victima se zbate între viaţă şi MOARTE

Potrivit poliţiştilor, victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraşul Simeria, care, duminică, în jurul orei 3:45 a ieşit din local, unde se afla împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni, iar când a dorit să reintre în bar nu i s-a mai permis acest lucru de către agentul de pază al barului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, pe motiv ca programul de funcţionare se apropie de închidere, scrie zdh.ro.

„Între cei doi a intervenit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de scările de acces în club”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Martorii susţin că Apodăresei l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe tânăr, după ce acesta l-ar fi agresat supărat că nu este lăsat în bar.

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a rămas internată, având un traumatism cranio-cerebral acut.

„Se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi faţă de situaţia sa”, a declarat Mircea Călin Laza, managerul Spitalului Judeţean din Deva.

„Agentul de pază a fost pus sub urmărire penală pentru comiterea infracţiunilor de: vătămare corporală, purtare abuzivă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, împotriva sa fiind luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Ulterior, Judecătoria Deva a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în baza căruia a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

În 2005, Ciprian Apodăresei a obţinut titlul de campion naţional de box la cadeţi, iar doi ani mai târziu a devenit vicecampion mondial la box, tot la cadeţi.