Boy George, de nerecunoscut: Vedeta a slăbit zeci de kilograme după o dietă inedită

Boy George, vedeta pop care a schimbat muzica anilor ’90, a uimit publicul cu noua lui înfăţisare. Într-un timp foarte scurt, el a reuşit să slăbească zeci de kilograme. Chiar mai mult, vedeta le-a spus fanilor de pe Twitter secretul lui, mulţumindu-i nutriţionistei sale.

18 feb. 2013, 18:38

Boy George a lăsat invitaţii unui eveniment cultural cu gura căscată, după ce şi-a afişat noua lui condiţie fizică. El a participat la decernarea premiilor WhatsOnStage.com, pentru teatru, în cursul zilei de sâmbătă. În vârstă de 51 de ani, artistul a reuşit să îi uimească pe cei prezenţi. Cu toate acestea, el a purtat un costum care îi era prea mare, jurnaliştii prezenţi la eveniment fiind de părere că vedeta îl cumpărase în perioada în care era supraponderal, potrivit The Sun.

În urmă cu patru ani, el a fost condamnat la 15 luni de închisoare, după ce a atacat şi a ţinut prizonier un bărbat pe nume Audun Carlsen. Fost membru al trupei Culture Club, pe numele real George O’Dowd, a început să slăbească treptat, de mai mulţi ani, dar noua lui imagine a uimit pe toată lumea. El a reuşit să slăbească, lăsând în urmă muşchi bine conturaţi.

După apariţia fotografiilor, vedeta a postat un mesaj pe Twitter în care i-a mulţumit nutriţionistului Amelia Freer, persoana care l-a ajutat să scadă în greutate. Pe acelaşi site de socializare, Boy George şi-a postat şi dieta zilnică.

 „Controlul porţiilor. 5 ore pauză între mese. Fără cafea sau ceai, exceptând consumul din timpul mesei. Apă plată şi minerală între mese”, a scris artistul pe Twitter, spunând că acesta este secretul lui.

Citeşte şi: Transformare EXTREMĂ. A slăbit 50 de kilograme, după ce a fost UMILIT în faţa propriilor copii