Braconieri prinşi de poliţie în timp ce torturau animalele

Doi braconieri, tată şi fiu, au fost filmaţi în timp ce chinuiau până la moarte mai mulţi mistreţi, pe un domeniu de vânătoare din judeţul Ilfov. Cei doi au fost filmaţi cu camere ascunse în scorburile copacilor şi reţinuţi de poliţişti.

27 aug. 2015, 07:06
Braconieri prinşi de poliţie în timp ce torturau animalele

Cruzime fără margini în pădurile din judeţul Ilfov. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost filmaţi în timp ce chinuiau puii de mistreţ. După ce îi prindeau în laţuri, ei îi loveau cu toporul, potrivit România TV.

Administratorii fondului de vânătoare au montat mai multe camere de supraveghere în scorburile copacilor. Acestea au surprins inclusiv momentul în care braconierii au fost reţinuţi de poliţişti.

„Este o cruzime, este un gest barbar de nedescris. Au fost montate multe laţuri din cablu, laţuri care strangulează vânatul”, a declarat directorul Asociaţiei A.V.P.S. Vulturul, Cătălin Eliad.

Anchetatorii au mai stabilit că cei doi ar fi prins în lat şi o căprioară, dar şi pe puiul ei, care s-au zbătut până s-au sugrumat.

De anul trecut şi până acum, 50 de persoane s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse la braconat doar în judeţul Ilfov.

CITEŞTE ŞI: Imagini de groază în vestul ţării. Toată lumea îi vânează acum pe braconieri