Brad Pitt a DEZVĂLUIT MOTIVUL pentru care NU DIVORŢEAZĂ de Angelina Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie se numără printre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Însă, chiar şi cele două vedete s-au confruntat cu numeroase momente de cumpănă în viaţa de familie, ba chiar au fost la un pas de divorţ, dacă ne luăm după zvonurile din presa de peste Ocean.

RomaniaTV.net
23 oct. 2015, 10:56
Brad Pitt a DEZVĂLUIT MOTIVUL pentru care NU DIVORŢEAZĂ de Angelina Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost la un pas de divorţ, după ce actorul i-ar fi reproşat soţiei că în ultima vreme nu se mai îngrijeşte şi nu mai este atentă cu sănătatea ei. 

Pentru că nu putea pierde tot ce clădiseră împreună, Brad Pitt s-a gândit extrem de mult şi a decis să lupte pentru fericirea sa şi a copiilor. Într-un mesaj recent, postat pe un cont de socializare, actorul a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu doreşte să renunţe la căsnicia cu Angelina Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au apelat la ajutorul unui psiholog. Vezi care este motivul

„O dată, copiii mei m-au întrebat de ce m-am însurat, iar eu le-am răspuns pentru că o iubesc pe mama voastră. Atunci ei au continuat spunându-mi: ‘Dacă dragostea voastră este destul de puternică de ce aveţi nevoie de căsătorie ca să fiţi împreună?’ Aceste fapte m-au făcut să mă întreb dacă dragostea este de ajuns pentru ca o relaţie să reziste.

M-am gândit prea mult la asta şi apoi m-am certat foarte tare cu Angelina. Iar ea nu a putut să se oprească din plâns, iar copiii au întrebat-o de ce nu mă părăseşte, iar ea a spus că suntem căsătoriţi şi nu vrea să mă lase să cred că ne poate doborî orice.

Atunci mi-am dat seama că în căsătorie nu este doar despre dragoste, ci despre frustrare, durere, dezamăgiri şi lucruri înţelese greşit. Faptul că acum ştiu toate acestea ne-a întărit relaţie şi suntem mai fericiţi ca oricând. Acum ştiu că putem doar împreună să depăşim orice obstacol”, a scris Brad Pitt pe unul dintre conturile de socializare.