Brad Pitt, desfiinţat de o fostă colegă de platou. "Sărutul lui este dezgustător"

Publicat: Vineri, 29 Martie 2013 12:47 // Actualizat: Vineri, 29 Martie 2013 12:57 // Sursa: RTV.net

Milioane de femei din întreaga lume se uită cu jind la Brad Pitt şi oricare dintre ele ar fi fericită să-l sărute pe starul din "Interviu cu un vampir" sau "Legendele toamnei". Dacă ne luăm, însă, după Kirsten Dunst, care a jucat alături de cel considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, sărutul lui nu este nici pe departe cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unei femei.

Foto: Hepta

Actriţa Kirsten Dunst a jucat alături de Brad Pitt în "Interviu cu un vampir" şi, deşi avea doar 11 ani, a avut o scenă în care trebuia să-l sărute. Evident, o mulţime de puştoaice au invidiat-o sau chiar au urât-o cu patimă pentru norocul de a-l săruta pe unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Actriţa, în vârstă acum de 30 de ani, spune, însă, că sărutul a fost de-a dreptul "dezgustător".

mi amingesc că Brad se uita mult la episoade din Real World. Avea părul lung, era un hipiot cool. Toată lumea îmi spunea atunci: Eşti aşa de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt. Dar eu credeam că a fost dezgustător. Nu am mai sărutat pe nimeni altcineva până când am împlinit 16 ani", a povestit Kirsten Dunst, care acum are o relaţie cu Garret Hedlund.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mar 14:24
Răspunde | Votează email 1 email
bradu pitu jr.
Deci, sa recapitulam. Kiresten Dunst, adica neica-nimeni, se plange ca Brad Pitt a sarutat-o dezgustator cand ea avea 11 ani ? Da ? Pai daca ii lua limba in gura n-ar fi fost acuzat de pedofilie ? Geeezzzzzz
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H