Brad Pitt, distrus în instanţă de fiul cel mare al Angelinei Jolie. Mărturie şoc împotriva starului de la Hollywood

Angelina Jolie și Brad Pitt au parte de un divorţ plin de scandal. Angelina Jolie s-ar fi folosit de fiul ei, Maddox, în procesul de custodie cu Brad Pitt.

19 mart. 2021, 16:34
Brad Pitt, distrus în instanţă de fiul cel mare al Angelinei Jolie. Mărturie şoc împotriva starului de la Hollywood

Brad Pitt, distrus în instanţă de fiul cel mare al Angelinei Jolie. Maddox, 19 ani, este cel mai mare copil dintre cei șase copii pe care Angelina Jolie îi creștea cu Brad Pitt. În calitate de martor la procesul custodiei copiilor minori a fost audiat și Maddox. Acesta a dat declarații în favoarea mamei sale. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16, Shiloh, 14, și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Brad Pitt, distrus în instanţă de fiul cel mare al Angelinei Jolie

Ba, mai mult, Maddox ar intenționa să își schimbe și numele de familie, să scape de numele tatălui. „Maddox nu se mai folosește de numele tatălui său, ci de Jolie, și se semnează așa pe toate documentele neoficiale. În curând ar intenționa să ceară și schimbarea numelui pe cale administrativă, ca să devină oficial”, spune o sursă apropiată familiei, conform SpyNews.

Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele de familie al tatălui ei şi se numește acum pe rețelele de socializare doar Shiloh Jolie.

Surpriză la Hollywood! Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună: „Întotdeauna mi-ai plăcut, mi se pare că eşti atât de sexy.”

Angelina Jolie, 45 de ani, a depus mai multe documente la dosar care atestă „violența domestică”. Maddox și tatăl său, Brad Pitt, ar fi fost implicați într-un episod violent. În timp ce se aflau într-un avion privat, cei doi s-ar fi luat la bătaie, în timp ce Brad Pitt consumase alcool. FBI și Protecția Copilului au desfășurat o anchetă detaliată, dar nu l-au găsit vinovat pe Brad Pitt.