Surpriză la Hollywood! Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună: „Întotdeauna mi-ai plăcut, mi se pare că eşti atât de sexy.”

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reunit pe micul ecran pentru prima dată după ce au divorţat, în 2005. Joi, cei doi actori au interpretat, online, o scenă fierbinte din filmul clasic ”Colegiul Ridgemont”.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 09:27
Surpriză la Hollywood! Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună: „Întotdeauna mi-ai plăcut, mi se pare că eşti atât de sexy.”

Actorul (56 ani) a intrat în rolul lui Brad Hamilton, în timp ce fosta sa soție Jennifer (51 ani) era „regina sexului” a liceului, Linda Barrett.

Jennifer a purtat un maiou alb, iar pe deasupra şi-a pus un sutien roşu de la costumul de baie, în timp ce citea, live, replicile, iar Brad şi-a pus pe cap o pălărie de pirat pentru costumul de angajat al restaurantului de tip fast-food al personajului său.

Sean Penn – care l-a interpretat pe Jeff Spicoli în filmul original-, Henry Golding, Matthew McConaughey, John Legend, Jimmy Kimmel, Shia LaBeouf și Morgan Freeman, au luat parte la scenariul jucat pentru CORE, asociaţie care luptă împotriva coronavirusului.

Fostul cuplu a trebuit să recreeze una dintre cele mai „riscante” scene ale filmului, când Linda intră peste personajul jucat de Brad, care şi-o imagineazaă goală, în baie, în timp ce caută betişoare pentru urechi.

Citind scenariul lor, Morgan Freeman (83 ani) a descris-o pe Linda drept „superbă”: „Ochii ei sunt plini de dorință, așa cum spune ea…”, la care, personajul lui Jennifer spune: „Bună Brad, știi că întotdeauna mi-ai plăcut, mi se pare că eşti atât de sexy. Vii la mine?„. Brad începe să râdă, coborând privirea, în timp ce restul membrilor chicotesc.

Morgan povestește apoi: „Ea întinde mâna, trăgându-l aproape pentru a-l săruta, apoi îl împinge, ca să o poată privi cum își desface cu grijă costumul de baie…

El adaugă: „Sunt pe punctul de a face dragoste pasional, când auzim…”, la care personajul lui Jennifer, Linda, îi întrerupe visul și îl întreabă: „Hei Brad, ai vreo întrebare?

Personajul lui Brad trebuie apoi să se ascundă și să se comporte „nonșalant”: „Stai, doar un minut…”, iar personajul lui Jennifer răspunde: „Doamne, îmi pare rău … nu știam că era cineva aici.

Jennifer și Brad Pitt s-au căsătorit în Malibu, California, în iulie 2000 și au anunțat despărţirea lor cinci ani mai târziu, în 2005.

Apoi, el și-a confirmat povestea romantică cu fosta soție, Angelina Jolie, în 2006, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare, pentru Mr. & Mrs. Smith, în 2005.