Brad Pitt este cercetat de poliţie. Sunt investigate abuzurile asupra copiilor

Brad Pitt este cercetat de către LAPD şi de L.A. County Dept. of Children and Family Services pentru presupusul abuz verbal şi fizic asupra copiii lui, acesta fiind şi motivul care a declanşat divorţul de Angelina Jolie.

RomaniaTV.net
22 sept. 2016, 09:13
Brad Pitt este cercetat de poliţie. Sunt investigate abuzurile asupra copiilor

Surse apropiate familiei au declarat pentru TMZ că Brad şi Angelina, alături de copiii cuplului, au zburat cu un avion privat miercurea trecută, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) şi i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic. Sursele declară, de asemenea, că actorul american a început să ţipe şi s-a purtat agresiv în faţa copiilor.

Mai mult, TMZ afirmă că avionul ar fi aterizat în jurul orei 8 seara, iar martorii spun că Brad Pitt era în continuare foarte agresiv şi pe pista de aterizare, şi ar fi încercat să plece cu un autobuz care era situat pe pistă.

Sursele mai afirmă că o persoană care se afla la bordul avionului sau pe pistă ar fi raportat incidentul către L.A. County Dept. of Children and Family Services. Se pare că Brad şi Angelina au făcut deja declaraţii poliţiei, dar şi copiii urmează să fie interogaţi de departamentul poliţiei ce se ocupă de probleme familiale şi de creşterea copiilor.