Brad Pitt îşi dezvăluie secretele de familie: Copiii „sunt totul pentru mine”

Celebrul actor s-a destăinuit în revista Interview, spunând cât de mult contează familia pentru el şi mai ales copiii pe care îi are cu Angelina Jolie şi din adopţii.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 08:54

Brad Pitt s-a transformat într-un bărbat Rasta pentru interviul acordat revistei. Vedeta în vârstă de 48 de ani a mărturisit că, de când este familist, viaţa lui s-a schimbat. A început să fie mai selectiv cu ofertele de roluri pe care le primeşte, mai ales de când a devenit tată.

De atunci, preferă rolul de părinte, dar nu pe marele ecran, ci în viaţa de familie. „Pentru mine, familia este totul. Familia este pe primul loc”, s-a confesat Brad Pitt revistei Interview, explicând că îşi consideră cariera împlinită, astfel încât poate să aleagă ce l-ar putea face să acorde mai mult timp unui rol, unui personaj.

Vedeta urmează să joace în Killing Them Softly, al lui Andrew Dominik. Despre acest thriller, Brad spune că atenţia ar trebui să se îndrepte către politica americană. Filmul va fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

Brad şi Angelina Jolie au şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi. Ei sunt Maddox, de 11 ani, Pax, de 8 ani, Zahara, de 7 ani, Shiloh, de 6 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, de 4 ani.