Brad Pitt şi Angelina Jolie, mire şi mireasă! IMAGINILE care îi vor scoate din minţi pe fani

După ani de zile în care au părut că, în ciuda relaţiei minunate pe care o au, nici nu au de gând să-şi unească oficial destinele, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost ajuns în postura de mire şi mireasă. Fotografiile surprinse de paparazzi îi vor înnebuni cu siguranţă pe fanii celor doi.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 08:12
Brad Pitt şi Angelina Jolie, mire şi mireasă! IMAGINILE care îi vor scoate din minţi pe fani

Câteva imagini în care Angelina Jolie şi Brad Pitt apar îmbrăcaţi în mireasă şi mire şi pozează pentru fotografi ar putea alarma fanii din întreaga lume, care nici nu concep să rateze nunta acestora.

VEZI RESTUL IMAGINILOR AICI

Dacă vor privi mai atent, aceştia pot vedea însă că în faţa ochilor nu îi au pe cei doi actori, ci două sosii ale lor. Şedinţa foto a fost realizată de Alison Jackson, fotografă cunoscută pentru modul în care îşi imaginează evenimentele importante din viaţa personalităţilor.

Cea mai importantă „lucrare” a sa a fost o şedinţă foto cu 300 de imagini ai căror protagonişti au fost actori ce semănau cu prinţul William şi Kate Middleton.

Actorii pe care artista i-a folosit pentru imaginarea evenimentului seamănă extrem de bine cu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Personajul Angelinei poartă o rochie lungă, albă, care îi scoate în evidenţă silueta, şi are în mână un buchet de cale albe, în timp ce personajul Brad Pitt poartă un costum de culoare gri şi ochelari de soare.