Brăila: Autocar plin cu copii, LOVIT ÎN PLIN de o maşină. Trei persoane AU MURIT

Trei persoane au murit, vineri dimineaţă, într-un accident petrecut pe DN 23, în judeţul Brăila, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autocar plin cu copii din Belarus, care se îndrepta spre Bulgaria. Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 06:43
Brăila: Autocar plin cu copii, LOVIT ÎN PLIN de o maşină. Trei persoane AU MURIT

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, inspectorul principal Jenel Şogor, accidentul a avut loc în jurul orei 2.00, pe DN 23, în apropierea comunei brăilene Măxineni.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a acroşat un tractor care avea un utilaj agricol nesemnalizat corespunzător, după care maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autocar.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc, în accident pierzându-şi viaţa şi cei doi pasageri.

Victimele au vârste cuprinse între 29 şi 33 de ani, iar până vineri dimineaţă doar şoferul a fost identificat, poliţiştii constatând că nu avea permis de conducere.

În autocarul implicat în accident se aflau 40 de copii care veneau din Belarus şi mergeau în tabără în Bulgaria. Niciunul dintre ei nu a fost rănit, ei dormind în momentul impactului.

Şoferul autocarului a ajuns la spital cu ambele picioare rupte.

În urma accidentului, autovehiculele implicate au ieşit în afara părţii carosabile.

Între timp, cel de-al doilea şofer al autocarului a solicitat un alt mijloc de transport cu care să-i ducă la destinaţie pe copii, în Bulgaria.

Potrivit lui Şogor, copiii şi-au petrecut noaptea la locul accidentului, iar dacă autocarul despre care există informaţii că a intrat în ţară va întârzia autorităţile brăilene vor lua toate măsurile pentru ca micii turişti să nu aibă de suferit.