Braşov: Doi candidaţi ARD care au organizat o pomană electorală, s-au trezit cu poliţia la uşă VIDEO

Voturile pentru alegerile din decembrie trec prin stomac. Candidaţii Alianţei România Dreaptă au făcut cinste mai multor braşoveni într-un restaurant din oraş. Deşi era evident ce se întâmpla în interiorul localului, reprezentanţii ARD au negat acuzaţiile, spunând că a fost o petrecere între membrii formaţiunii politice.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 08:35
Braşov: Doi candidaţi ARD care au organizat o pomană electorală, s-au trezit cu poliţia la uşă VIDEO

Zeci de braşoveni au participat, vineri seară, la o o petrecere organizată, la un restaurant din localitate, de doi candidaţi ARD la alegerile parlamentare, Adrian Oprică şi Florin Staicu.

Invitaţii la restaurant au fost bine instruiţi să nu scoată o vorbă despre petrecere, astfel că majoritatea nu au recunoscut motivul pentru care se aflau la restaurant, dar au fost şi persoane care i-au dat de gol pe politicieni, chiar dacă habar nu aveau cum se numesc aceştia.

Sesizarea a fost făcută de candidata PRM în colegiul numărul 7 din Braşov, Carmen Ionescu. Femeia a sunat la 112 şi a reclamat faptul că reprezentanţii ARD dau pomeni electorale.

„Am primit informaţii de la cetăţenii din cartierul Astra, colegiul pe care candidez şi eu, că are loc o masă care este neconformă cu legea 34 şi cred că nu este normal ca din banii cetăţenilor să se plătească aceste mese şi mite electorale”, a spus Carmen Ionescu dispecerilor de la 112.