Femeia suspectată că a dat foc locuinţei iubitului a fost prinsă şi reţinută

Femeia din Braşov suspectată că a incendiat casa iubitului său după ce s-a certat cu acesta şi l-a lovit cu o sticlă în cap a fost prinsă şi reţinută de poliţişti, care vor propune arestarea preventivă a acesteia, pentru lovire şi alte violenţe, precum şi pentru distrugere prin incendiere.

RomaniaTV.net
10 sept. 2013, 11:50
Femeia suspectată că a dat foc locuinţei iubitului a fost prinsă şi reţinută

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost prinsă de poliţişti luni seară, într-o locuinţă din Săcele, şi a fost reţinută pentru 24 de ore.

La audieri, femeia a spus că se afla în conflict cu iubitul ei, în vârstă de 60 de ani, iar luni dimineaţă scandalul a degenerat, ea lovindu-l cu o sticlă în cap. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean, iar în timp ce se afla la spital femeia a dat foc unei perdele din casă, apoi a fugit de
acasă. Focul s-a extins şi a distrus în totalitate locuinţa bărbatului, aflată pe Calea Bucureşti din Braşov.

„În urma incendiului au ars în totalitate două căsuţe din lemn şi două magazii, cauzându-se un prejudiciu total de aproximativ 100.000 lei. Suspecta a fost căutată de poliţişti şi găsită în cursul serii de ieri (luni – n.r.), într-o locuinţă din Săcele. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere prin incendiere, iar suspecta a fost reţinută şi va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a spus Naghi, marţi, într-o conferinţă de presă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stibngerea incendiului.

„Am intervenit cu trei autospeciale pentru a localiza şi lichida incendiul. Când au sosit echipajele, focul ardea cu flăcări violente de 7-8 metri, iar din cauza vântului şi a faptului că structura clădirii era din lemn, incendiul s-a extins rapid la întreaga clădire. Aceasta a ars în proporţie de 90 la sută”, a spus reprezentantul ISU.