BRAVO AI STIL 1 IUNIE 2019 LIVE. Eliminare cu scandal în gala de sâmbătă, juraţii au apăsat BUTONUL ROŞU

Bravo ai stil, ELIMINARE 1 iunie. Sâmbătă seară are loc o nouă gală la "Bravo ai stil!". Concurentele se vor strădui să-şi aleagă ţinute cu care să-i convingă pe cei patru juraţi că merită să rămână în competiţie.

RomaniaTV.net
01 iun. 2019, 19:47
BRAVO AI STIL 1 IUNIE 2019 LIVE. Eliminare cu scandal în gala de sâmbătă, juraţii au apăsat BUTONUL ROŞU

UPDATE: Cea care părăseşte competiţia este Alina.

UPDATE Cea care se salvează în urma voturilor primite de la public este Nadina.

Clasament:  Irina  a obţinut 15 puncte.Raluca, Alina şi Raluca au primit câte patru puncte de la juraţi. Situaţie fără precedent. În această gală nu se mai fac nominalizări. Toate cele trei concurente sunt în cursa pentru eliminare.


BRAVO AI STIL 1 IUNIE 2019 LIVE UPDATE: Alina este următoarea concurentă care urcă pe scenă, în faţa juraţilor. Ea s-a pregătit pentru o petrecere în Jamaica.

UPDATE: Irina este următoarea concurentă care îşi prezită ţinuta în faţa juraţilor. Ea s-a îmbrăcat pentru o petrecere în Egipt.

UPDATE: Bianca este următoarea concurentă care îşi prezintă ţinuta în faţa celor patru juraţi. Ea s-a îmbrăcat pentru o petrecere în Mexic. 

UPDATE. Prima care urcă îşi prezintă ţinuta este Nadina. Ea s-a îmbrăcat pentru o petrecere în Rusia.

BRAVO AI STIL 1 IUNIE 2019 LIVE. Tema emisiunii de sâmbătă seară este PETRECERE ÎN JURUL LUMII. 

BRAVO AI STIL 1 IUNIE 2019 LIVE.. În fiecare săptămână are loc câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea „Bravo, ai stil!”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această seară.