BRAVO AI STIL 2017. „Arăţi ca un troleibuz parcat la capăt de linie!”. Cine a fost eliminată pe 28 octombrie UPDATE

BRAVO AI STIL 2017. Nebunie în gala de sâmbătă seară, juriul a fost nemilos cu concurentele.

RomaniaTV.net
28 oct. 2017, 15:30

Bravo, ai stil! Tematica Galei a fost „Halloween glam”.

Bravo ai stil!  În concordanță cu tematica acestei Gale, Iulia Albu și-a făcut apariția îmbrăcată într-o haină neagră, accesorizată cu un machiaj înfricoșător.

Bravo, ai stil!  Ținutele Biancăi și Emilianei i-au impresionat pe jurați. Cele două concurente au luat 5 pe linie. Bogdan, George și Victor au hotărât că Emiliana este câștigătoarea Galei.

Bravo, ai stil! Anca, Iuliana și Alina au fost concurentele protejate.

Bravo, ai stil! Pe primul loc, în preferințele telespectatorilor s-a aflat Bianca, cu 19,8%. Însă voturile n-au contat, jurații fiind cei care au hotărât cine este concurenta care pleacă.

Bravo, ai stil! Ramona, Ancuța și Sabina au ajuns la baraj în urma notelor foarte slabe pe care le-a obținut. Geanina a fost nominalizată de către concurente.

Bravo, ai stil! Jurații au hotărât ca Ancuța să părăsește competiția „Bravo, ai stil!”. Aceștia au ignorat rugămințile Ramonei care își dorea să fie eliminată. De altfel, după jurizare ea i-a rugat pe telespectatori să nu o mai voteze. Aceasta riscă să fie exmatriculată de la liceu din cauza absențelor.


GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. Concurenta eliminata de tinuta „Halloween Glam”. Iulia Albu e de-a dreptul infricosatoare! 

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. O noua editie de gala a emisiunii „Bravo ai Stil” este sambata, 28 octombrie, de Halloween. Dealtfel, aceasta este si tematica galei, mai exact „Halloween Glam”, editie in care vom vedea tinut infricosatoare, iar Iulia Albu va fi cap de lista. Concurenta eliminata de tinuta purtata de „Halloween Glam”o vom afla la miezul noptii. Vom reveni cu detalii.

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. Iulia Albu va soca in gala „Bravo ai Stil” de sambata seara, telespectatorii putand urmari transformarea spectaculoasa a vedetei intr-o editie de exceptie, difuzata in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D!

In concordanta cu tematica acestei Gale, „Halloween glam”, Iulia Albu isi face aparitia imbracata intr-o haina neagra, iar machiajul pe care il poarta vedeta este infricosator.

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. „Pentru ca se apropie Halloween-ul, m-am gandit sa ma incadrez cu outfitul. Ce ziceti, mi-a iesit?”, spune Iulia Albu.

Ce au avut de spus ceilalti jurati despre outfitul Iuliei Albu veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

BRAVO AI STIL 2017. „Haos nabalicios” in platoul „Bravo, ai stil!” Naba a reusit o tinuta de exceptie, compusa din piese „la care nu te-ar duce mintea ca s-ar potrivi”!

Raluca Badulescu spune ca Bianca arata „lata precum un troleibuz parcat la capat de linie!” Esti de acord?. Mai mult, juratii i-au facut cadou Biancai un pamatuf de praf, sustinand ca se potriveste perfect cu gulerul ei.

BRAVO AI STIL 2017. Alina, numai buna de parcagita, in tinuta asta? Iulia Albu asa spune. „Iti poceste corpul! In teorie s-ar pupa, dar practica te-a omorat!”

Larisa, de la „Bravo, ai stil!” la „Miss Universe 2017”!

În premieră în România, publicul prezent la eveniment îşi poate vota favorita alaturi de juriul de specialitate, iar castigatoare ne va reprezenta ţara în competiţia Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas – USA.

În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiţiei „Miss Universe România 2017”.

Juriul de specialitate al competiţiei îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi şi accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experienţă internaţională, pe Bianca Constantin, câştigătoarea titlului Miss Universe România 2009 etc.