BRAVO AI STIL 2017. Eliminare cu scandal sâmbătă seară: „Vestimentaţie de clovn!”

BRAVO AI STIL 2017: Nici nu incepuse bine jurizarea, ca Maurice Munteanu i-a dat cel mai dur verdict Adelei. „M-am saturat de dramolete!” Celorlalti jurati nu le-a venit sa creada ca Maurice i-a putut face asta Adelei.

25 mart. 2017, 19:14
BRAVO AI STIL 2017. Eliminare cu scandal sâmbătă seară: „Vestimentaţie de clovn!”

BRAVO AI STIL 2017: Georgiana a fost eliminată în gala de sâmbătă.

Confruntata cu criticile juratilor, Marisa a tras singura concluzia, pe dulcele grai oltenesc: „O facui lata!” 

Concurenta a incercat sa puna in scena o fantezie nebunatica, insa juratii nu au inteles nimic din nebunia ei.

„Stralucesti ca o stea? Serios?” a intrebat-o ironic Razvan Ciobanu. „Ma asteptam sa vii spectaculoasa. Pentru mine, a straluci ca o stea inseamna orice altceva decat ai facut astazi.”

A plimbat un porc prin platou! E inadmisibil!”, a rabufnit Raluca Badulescu in culise, in timp ce Iulia Albu a acuzat-o pe Marisa ca incearca sa o imite. „Este doar o fetita care improvizeaza foarte mult”, a concluzionat Iulia.

„Majoritatea nebunelor pe care le-am cunoscut erau extrem de fascinante. Tu nu ai reusit decat sa fii extrem de plictisitoare”, i-a reprosat Maurice Munteanu.

Dupa asa jurizare, ce note crezi ca a primit Marisa?

 


BRAVO AI STIL 2017. Premiera la „”Bravo, ai stil!” Gala saptamanala a inceput cu o prima eliminare! Cine este noua concurenta care a fost trimisa acasa de jurati dupa doar 10 minute de concurs. Maurice Munteanu: „E o fractura logica acolo, nu am inteles nimic!”

In fiecare editie difuzata in ultima saptamana la KANAL D, una sau doua concurente si-au facut aparitia in show. Dintre acestea, sapte au fost selectate pentru a aparea in Gala saptamanala. 

Noile concurente au dat nas in nas cu eliminarea imediat ce au intrat pe portile platoului. Ele au fost rugate sa spuna povestea pentru care au pregatit vestimentatia, urmand ca juratii sa le judece inspiratia si complexitatea povestii si a vestimentatiei.

Dupa o prima deliberare, Andra, Ioana si Petronela si-au asigurat prezenta in platou cel putin pana la finalul editiei, in timp ce alte patru concurente au ramas in fata juratilor pentru ca acestia sa o aleaga pe aceea care va parasi platoul.

 

Cu trei voturi, Laura D. a fost concurenta respinsa de jurati:

 

BRAVO AI STIL 2017: „Acesta e un cocurs de stil, nu inteleg aceasta vestimentatie de clovn”, si-a justificat Maurice Munteanu decizia.

Imediat dupa inceperea jurizarii Adelei, Maurice Munteanu a apostrofat-o pentru alegerea de tip costumatie pe care a facut-o si i-a dat, in cateva secunde, nota 1, spre surprinderea colegilor de juriu.

Totusi, dupa cateva momente de suspans, Maurice a dezvaluit ca totul a fost o farsa si a felicitat-o pentru reprezentatia de dans si pantomima bazata pe o drama personala.

„E cel mai bun moment care ti-a iesit intr-o Gala. Ti-a iesit, e o treaba de corazon”, a incurajat-o Raluca Badulescu.

Laudele au curs si din partea Iuliei Albu si a lui Razvan Ciobanu: