BRAVO AI STIL 2017: Iulia Albu, dezlănţuită: „N-are temperatură, aşa e ea”. Cine a fost eliminată sâmbătă

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

27 mai 2017, 14:24
BRAVO AI STIL 2017: Iulia Albu, dezlănţuită: „N-are temperatură, aşa e ea”. Cine a fost eliminată sâmbătă

BRAVO AI STIL 2017: Iulia Albu nu mai conteneste cu criticile la adresa Sofiei: „Tu te duci la botez? Tu esti soacra? Pot sa vad salopeta? Nu imi place deloc aceasta intentie de etola… Daca spui ca esti NASA, ITI DAU STELUTA!”

„Otilia, de ce esti asa lesinata?”/ „Imi place ca ai mers pe acest look „girly”, consider ca ai facut o alegere potrivita cu acea bandana…” Razvan Ciobanu s-a luat grav de Iulia Albu: „Eu nu iti contest capacitatile de jurizare, insa daca tu consideri ca aceasta TINUTA este buna…”

Denisa a provocat-o pe Otilia, iar aceasta nu a mai rezistat si a folosit cateva cuvinte jignitoare la adresa rivalei sale si a Stefanei:”Ma enerveaza fata Denisei rau, jur! Mama, ce ratate sunteti…” De unde a plecat intreaga cearta si de ce Otilia a vrut numarul de telefon al Denisei.

Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au pufnit in ras cand au ascultat comentariul Iuliei la adresa tinutei Stefanei: „Da, este o zona de crang…N-are temperatura, asa e EA”/” Tu te-ai vazut in oglinda? Aceste doua GAURI DE GOLF din cap. Stefana, mama, am 39 de ani, am vazut multe la viata mea, dar asa ceva…Este ATROCE, nu am ce sa mai spun…”