BRAVO AI STIL 2017: Gală cu scandal sâmbătă seară, cine a părăsit platoul

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 19:05

BRAVO AI STIL 2017. Denisa nu a mai rezistat si a povestit totul: „Mi-a furat geanta din culise si a intrat cu ea in platou! Ma copiaza, ma stalk-uieste. Am decis sa iau atitudine” Uite ce i s-a intamplat concurentei de la „Bravo, ai stil!”

Denisa, mezina competitiei „Bravo, ai stil!” a avut o evolutie foarte buna pana in prezent si si-a castigat de partea ei multi fani.

Desi pare mereu joviala, relaxata si cu zambetul pe buze, se pare ca tanara concurenta duce de fapt un adevarat razboi cu unele dintre adversarele ei, lucru demonstrat si de relatarile din culise pe care le posteaza pe Instagram.

Recent ea a dezvaluit ca este practic hartuita de una dintre concurente:

„Prima data mi-a furat geanta din culise si a intrat cu ea in platou, am zis sa trec cu vederea.A doua oara m-a numit in fata”copil batran”, apoi „joker” si tot asa.De atunci ma copiaza, ma „Stalk-uieste”si s-a lipit de mine ca marca de scrisoare.Cred ca e patologic acest comportament al individei cu foarte multe nume in cartea de identitate.Am hotarat sa iau atitudine.Am sa ma adresez organelor paralele care stabilesc regulile comunitatii din care face parte.Am incredere in justitie!!!”, a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

BRAVO AI STIL 2017. Silvia, fosta concurenta „Bravo, ai stil!” a fost mereu apreciata pentru frumusetea ei si pentru felul in care arata.

Desi a recunoscut in mai multe randuri ca este gurmanda, ea reuseste sa isi mentina silueta perfecta. V-ati intrebat vreodata cum reuseste sa faca acest lucru?

Raspunsul l-a dezvaluit chiar ea. Nu tine diete sau cure minune, ci poarta un corset special timp de 5-6 ore pe zi, care o ajuta sa manance mai putin.

„De o luna port (aproape) zi de zi acest corset 5-6 ore pe zi, in special atunci cand mananc si ma declar super multumita de el. Il folosesc cand mananc deoarece nu imi permite sa depasesc „limita” si sa dau frau liber dragostei mele pt mancare  M-ati intrebat de cure minune si nu stiu ce sa va spun pt ca nu tin si nu am tinut cura de slabire dar va recomand cu drag acest „artificiu” pe care personal il folosesc si mi se pare eficient.  Kisses&hugs”, a scris ea pe contul ei de Instagram.

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii destind atmosfera glumind pe seama coafurii colegei lor de platou, Raluca Badulescu.

Chiar la debutul emisiunii, Razvan Ciobanu se intreaba amuzat: “Crezi ca Angela Similea i-a pus capcana la rochie? Nu de alta, dar in culise i-am tot spus ca arata precum Angela Similea in anul 1985”.

Flatata de aceasta comparatie, Raluca Badulescu ii raspunde colegului sau de platou cu zambetul pe buze si ii da o replica de zile mari: “Macar de as fi cantat precum Angelea Similea. Asa, as fi cantat jurizarea fetelor la ”.