BRAVO AI STIL 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Sezonul 5 începe în Ajunul Anului Nou. Surprize uriaşe

BRAVO AI STIL 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Kanal D anunță debutul celui de-al cincilea sezon al emisiunii Bravo, ai stil. Prima ediție este programată pe 31 decembrie de la ora 20.00.

RomaniaTV.net
31 dec. 2018, 07:59
BRAVO AI STIL 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Sezonul 5 începe în Ajunul Anului Nou. Surprize uriaşe
BRAVO AI STIL 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Emisiunea „Bravo, ai stil” va debuta în noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00. Noul sezon va avea avea noutăți și surprize pentru telespectatori. 

Alături de Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, și cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Badulescu, Pepe este vedeta care întregește echipa “Bravo, ai stil!”, pe parcursul primei săptămâni, ocupand scaunul de jurat.

Dacă în trecut emisiunea era în timpul zilei, de la 16.30, de luni până vineri, noul sezon al show-ului se va vedea patru zile pe săptămână, de luni până joi, de la ora 22:30, anunță reprezentanții postului. 

„Bravo, ai stil” debutează în ultima zi a anului, pe 31 ianuarie, de la ora 20:00. În prima ediție vor fi prezentante cele 10 concurente care se bat pentru premiul de 100.000 de lei. 

Edițiile săptămânale sunt împărțite astfel:

  • De luni pana miercuri vor fi difuzate ediții în care concurentele se vor duela pentru puncte din partea juraților.
  • În fiecare joi, de la aceeași ora, vor fi difuzate Galele “Bravo, ai stil!”

Eliminările se vor face în timpul galelor în urma voturilor prin SMS din partea telespectatorilor. 

linca Vandici:

„Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra.

Ma bucur caa devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului! Incepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100. 000 de lei si titlul de! Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare.”

Noutăți în format

Noul sezon al show-ului vine cu o serie de noutăți. Orice ținută poate fi schimbată, iar concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio. În plus, Cristina Mihaela, fostă concurentă a show-ului, va apărea din nou în emisiune.