BRAVO AI STIL 25 MAI 2019: Decizie fără precedent a juriului

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. O nouă ediție „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, cu noi provocări pentru concurente. A fost o GALĂ GLITTER GLAM, plină de surprize și momente șocante! Pentru prima dată în istoria show-ului, juriul a luat o decizie fără precedent!

RomaniaTV.net
26 mai 2019, 04:05
BRAVO AI STIL 25 MAI 2019: Decizie fără precedent a juriului

BRAVO AI STIL 25 MAI 2019: Este o situație fără precedent! Jurații salvează concurentele și le acordă a doua șansă. În ediția din această seară NU are loc nicio ELIMINARE.

Din cauza clasamentului, jurații iau o pauză și părăsesc platoul pentru a discuta. Evoluția concurentelor a stârnit un mare PROTEST în rândul juraților.

Clasament: Elena – pe primul loc, cu 11 puncte

Alina se situează pe ultimul loc, cu 6 puncte

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. Se anunţă o ediţie cu multă adrenalină, suspans, laude, dar şi acuzații. În timpul emisiunii, jurații iau o decizie șoc! Ilinca Vandici declară că este pentru prima dată în istoria show-ului când juriul ia o astfel de decizie. 

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. În fiecare săptămână are loc câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea „Bravo, ai stil!”. La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!