BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D: Concurenta care a rămas în sânii goi stârneşte invidii în gala de sâmbătă

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D: Momente incitante, accidente vestimentare, un juriu cârcotaş şi multă atmosferă de peterecere în gala de sâmbătă. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2018, 13:33

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018. Otilia a fost eliminată! A primit un număr mic de voturi din partea publicului. Beatrice a rămas în competiție.

Otilia și Beatrice au ajuns în fața juriului. Silvia a fost ultima concurentă care a ocupat fotoliul imunității. Începând de astăzi, acest fotoliu nu va mai exista. Mai sunt doar două săptămâni până la marea finală.

Alina și Beatrice au fost variantele pentru nominalizare. Au fost două nominalizări pentru Alina și alte două pentru Beatrice. Marisa a votat ultima și a ales-o pe Beatrice.

Brigada sexy a dat puncte pentru Marisa, lucru care a poziționat-o în fruntea clasamentului cu 21 de puncte.

Iată clasamentul în funcție de notele acordate de jurați:

Alina

Iuliana și Marisa sunt la egalitate

Silvia

Beatrice

Otilia


BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D: Otilia îi va impresiona la maximum, atât pe jurații emisiunii, cât și pe cei trei bărbați din brigada sexi a show-ului, Alex Velea, Bogdan Vlădău și Victor Slav.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D 

Fata respectă tematica emisiunii și își face apariția într-un costum de baie care îi pune în valoare silueta.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D: Momentul ei pe scenă este demn de un catwalk străbătut cu grație de modelele Victoria’s Secret; alături de ea își va face apariția și un tânăr care le va da palpitații celor din platou în momemtul în care execută mișcări de parkour, în timp ce Otilia pozează în costum de baie.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 IUNIE 2018 LIVE VIDEO Kanal D:  Va fi o seară plină de surprize care se va lăsa cu o eliminare. Urmăriți cele mai tari momente la Bravo, ai stil! All stars sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 22:00.

Vezi ce s-a întîmplat pe 1 iunie 2018

O mai stii pe Naba, concurenta din sezonul III „Bravo, ai stil!”? Tocmai a aparut intr-un videoclip pe YouTube si nu a ezitat sa isi dea jos hainele in fata camerei! Iti place cum arata?

O mai stii pe Naba, concurenta din sezonul III O mai stii pe Naba, concurenta din sezonul III O mai stii pe Naba, concurenta din sezonul III O mai stii pe Naba, concurenta din sezonul III „Bravo, ai stil!”? Tocmai a aparut intr-un videoclip pe YouTube si nu a ezitat sa isi dea jos hainele in fata camerei! Iti place cum arata?” />Fashionista ridica temperatura in clipul muzical al unui artist numit „JUNGLE BOY”, publicat pe 31 mai pe YouTube.

Naba a fost una dintre concurentele cele mai efervescente din sezonul III al show-ului de fashion „Bravo, ai stil!!”. Recent, ea a revenit in atentia fanilor show-ului, odata cu lansarea unui videoclip muzical in care apare si ea. 

In clip, cei doi cantareti aspiranti, cu numele de scena „JUNGLE BOY” („baiatul junglei” ?!? ) si CLOUDYOU organizeaza o petrecere in care sunt incojunrati de fete sexy, printre care se afla si Naba, care nu se sfieste sa apara topless in cada!