„Bravo, ai stil! All Stars” 2018: „Pantofii sunt urâţi, arată ca nişte şobolani”. Sâmbătă, Gala Bollywood aduce prima eliminare

Irina şi-a luat revansa vineri, la “Bravo, ai stil! All Stars” şi comentează pantofii Denisei.

02 feb. 2018, 19:22
„Bravo, ai stil! All Stars” 2018: „Pantofii sunt urâţi, arată ca nişte şobolani”. Sâmbătă, Gala Bollywood aduce prima eliminare

„Bravo, ai stil! All Stars”: Pentru ca mai tot timpul Denisa a fost cea care a comentat tinuta Irinei, iata ca vineri, aceasta din urma a solicitat sa-i comenteze si ea tinuta rivalei sale.

„Denisa, boxerii aceia masculini se descriu foarte urat din pantaloni, iti fac burta. (…) Pantofii sunt urati, arata ca niste sobolani, iar geanta nu se potriveste. Ai incercat o tinuta sexy dar nu prea ti-a iesit”, a spus Irina.

Amuzata de comentariul contracandidatei, Denisa i-a oferit acesteia un raspuns sec si a pornit catre juriu pentru a primi calificative pentru outfit-ul ales.

“E, lasa sa-mi „faca” ei (boxerii – n.r.) burta ca eu nu am”, a replicat Denisa.

BRAVO AI STIL ALL STARS FEBRUARIE 2018. Ultimele prestatii inaintea primei gale eliminatorii

La debut de editie, Raluca o anunta pe Andreea ca este randul ei sa mearga in atelierul de creatie pentru a-si demonstra abilitatile. I s-a sugerat sa faca o creatie cu basc insa Catalin Botezatu i-a dat o basca pentru a o induce putin in eroare.

 

Prima la defilare a fost Marisa care a venit sa impresioneze cu o camasa alba si o salopeta neagra. Pusa sa-i comenteze prestatia a fost chiar Denisa si inevitabil s-a redeschis razboiul dintre ele care dateaza inca din sezonul 2. Jurizare: toti cei trei jurati i-au acordat steluta concurentei.

A urmat Emiliana care s-a prezentat in fata juriului cu o jacheta mov si cu o pereche de blugi. Larisa i-a comentat prestatia si a tinut sa sublinieze diferenta dintre evolutiile ei din sezonul 3 si cele din acest sezon ALL STARS. Jurizare: niciunul dintre jurati nu a apreciat prestatia Emilianei si ea a ramas fara nicio steluta.

Otilia a etalat o fusta neagra, bluza neagra transparenta si bocanci rosii. Dintre colege, Alina si Denisa si-au exprimat o opinie despre tinuta, Alina, una pozitiva in timp ce Denisa una negativa. Jurizare: toti cei trei jurati au considerat ca Otilia nu ae stil.

Beatrice a imbracat vineri un trenci crem si negru si o pereche de cizme albe. Dintre colegele de concurs, Lavinia i-a laudat tinuta. Jurizare: doar Catalin Botezatu a apreciat tinuta ei si i-a dat o steluta.

Irina s-a prezentat la defilare cu o bluza neagra si pantaloni cu volane. Silvia nu a apreciat combinatia aleasa de Irina. Jurizare:  concurenta a obtinut trei caracterizari „bravo, ai stil”.

Iuliana a incercat sa culeaga aprecieri imbracata cu un sacou negru si cu o fusta gri. Emiliana a apreciat tinuta Iulianei insa a amintit din nou de conflictul inceput intre ele in sezonul anterior. Jurizare: Raluca a dat un „bravo. ai stil” insa ceilalti doi jurati nu au apreciat tinuta Iulianei.

Denisa s-a imbracat pentru aceasta editie intro bluza transparenta cu floricele si cu o fusta neagra. Irina s-a oferit sa comenteze ea tinuta, in termeni mai putin laudativi. Jurizare: doar Catalin Botezatu a acordat steluta concurentei.

A urmat defilarea Alinei intr-un pulover multicolor si o fusta albastra. Marisa a apreciat prestatia colegei ale de concurs. Jurizare: Raluca si Catalin au oferit cate o steluta.

A venit si randul Silviei care a purtat o jacheta neagra si pantaloni rosii. Marisa a descris evolutia Silviei amuzanta dar lipsita de calitate. Jurizare: Catalin Botezatu a fost singurul jurat care a i-a oferit steluta concurentei.

Larisa s-a prezentat cu un costum negru si cu o pereche de cizme lungi de culoare rosie. Irina a fost critica la adresa Larisei. Jurizare: prestatie premiata cu trei stelute.

A venit Andreea de la atelierul de creatie. Jurizare: Catalin si Raluca i-au oferit caliicative pozitive.

Clasamentul final al saptamanii: 1. Larisa – 13 stelute, 2. Denisa – 12 stelute , 3.Marisa – 11 stelute , 4.Alina, Silvia si Andreea – 10 stelute.

Iulia Albu i-a oferit Denisei o steluta bonus si astfel Denisa a egalat-o pe Larisa in topul general. Astfel, pentru gala saptamanala patru concurente urmeaza sa fie protejate: Iuliana, castigatoarea galei anterioare, Larisa, Denisa si Marisa.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 FEBRUARIE 2018. Ultima editie saptamanala a show-ului BRAVO AI STIL ALL STARS dinaintea primei gale eliminatorii a sezonului se anunta una spectaculoasa. Fiecare dintre concurente incearca sa-i impresioneze pe cei trei aflati la masa juriului dar si pe Iulia Albu, cea care are dreptul la ultimul cuvant la finalul fiecarei editii.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 FEBRUARIE 2018. Dupa prima gala, Iuliana avea un usor avantaj in fata Silviei care totusi beneficiase de notare maxima din partea juratilor. Iulia a beneficiat de punctele bonus oferite de cei trei invitati permanenti in finalele saptamanale insa in aceasta saptamana lucrurile au stat complet diferit.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2 FEBRUARIE 2018. Iuliana pare a fi pe un trend descendent, prestatiile ei din ultimele zile lasand loc de numeroase critici venite atat din partea colegelor de competitie dar si a celor a caror misiune este sa jurizeze prestatiile concurentelor.

Silvia a fost in schimb la randament maxim si a cules numeroase aprecieri si stelute. Gala de sambata va fi insa un prilej de revamsa si pentru alte concurente cu pretentii la marea finala si implicit la podium: Marisa, castigatoarea sezonului 2, Denisa, Lavinia si Alina.

Juratii “Bravo, ai stil! All Stars” taie si spanzura la Gala Bollywood, sambata, la KANAL D 

 

Se anunta o editie plina de culoare, de zambete, dar si de lacrimi sambata, de la 23:15, la Gala “Bollywood”.

Batalia fetelor este mare, Gala “Bollywood” reprezentand si prima gala eliminatorie, iar juratii, daca pe parcursul saptamanii s-au dovedit a fi, uneori, mai “indulgenti”, de data aceasta taie si spanzura in randul concurentelor.

 

Se anunta o editie plina de culoare, de zambete, dar si de lacrimi sambata, de la 23:15, la Gala “Bollywood”.

Batalia fetelor este mare, Gala “Bollywood” reprezentand si prima gala eliminatorie, iar juratii, daca pe parcursul saptamanii s-au dovedit a fi, uneori, mai “indulgenti”, de data aceasta taie si spanzura in randul concurentelor.

Asteptarile membrilor juriului sunt mari in aceasta Gala, niciunul dintre acestia nu este dispus sa tolereze” greselile concurentelor.

 

“Eu am o singura concluzie: ca n-ati picat pe Gala sau ati picat la Gala”, se adreseaza Maurice unor concurente, dezamagit fiind de prestatia vestimentara a acestora.

Si Iulia Albu isi manifesta dezamagirea atunci cand considera ca tema Galei nu a fost abordata asa cum trebuie de catre unele competitoare.

“Am impresia ca eu mi-am dat prea mult silinta pentru aceasta Gala. Sincera sa fiu nu-mi place sa imi pun , dar asa ar trebui sa fac pentru ca voi asta ati facut astazi”,puncteaza jurata.

Hotarati sa nu tolereze greseli in competitie, juratii impart cu nemiluita note foarte mici dar acorda si punctaj maxim concurentelor care se ridica la nivelul asteptarilor Galei.

Nelipsita din Gala va fi si brigada sexy, Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau, care va “condimenta” atmosfera sambata seara, cu un tonus pozitiv, plin de energie.

Nu pierdeti sambata, de la 23:15, Gala “Bollywood”, pentru a afla cine este concurenta eliminata!